Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop zilnic, 6 septembrie. Zodia care va avea cea mai frumoasa zi

Antena3 Antena3,
Horoscop zilnic, 6 septembrie. Zodia care va avea cea mai frumoasa zi

Berbec Luna se afla astazi in Scorpion si pare sa-ti aduca daruri frumoase de la oameni care te apreciaza si iti sunt recunoscatori pentru ceea ce le-ai oferit candva. Pe de alta parte, astazi poti obtine sprijinul. continuă pe Antena3

Horoscop zilnic, 7 septembrie 2016. Fecioarele au rabdare cu toata lumea

Horoscop zilnic, 7 septembrie 2016. Taurii sunt pusi in situatia de a face un compromis, in timp ce nativii din zodia Fecioara dau dovada de o rabdare de fier.

Horoscop zilnic, 5 septembrie 2016. Varsatorii ii ajuta pe cei care i-au criticat

Horoscop zilnic, 5 septembrie 2016. Taurii sunt sprijiniti de o ruda prin alianta, in timp ce nativii din Varsator le ofera ajutor unor persoane care i-au criticat de cate ori au avut ocazia.

Horoscop zilnic, 4 septembrie 2016. Leii au nevoie de mai multa odihna

Horoscop zilnic, 4 septembrie 2016. Nativii din Berbec au discutii aprinse cu persoana iubita din cauza cheltuielilor, iar Leii se simt obositi din cauza unei posibile viroze.

Horoscop zilnic, 5 septembrie. Azi nu le poti intra in gratii Balantelor

Berbec in prima parte a zilei poti pune la punct detalii ale colaborarilor in care esti implicat sau detalii privitoare la relatia cu partenerul de viata ti de afaceri. Chiar daca exista tensiuni.

Horoscop zilnic, 6 septembrie 2016: Capricornii isi dau intalnire cu o fosta iubire

Horoscop zilnic, 6 septembrie 2016: Fecioarele au parte de surprize la locul de munca, Sagetatorii au parte de colaborari avantajoase, iar Pestii recipereaza timpul pierdut si finalizati o gramada de activitati.

HOROSCOP 4 septembrie. Sagetatorii vor avea mare succes in cariera

Horoscop maine, 4 septembrie. Sagetatorii vor avea mare succes in cariera, iar Berbecii vor face o schimbare majora. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )