Libnet.ro
UNICEF

00:07

Horoscop zilnic, 8 aprilie 2016. Vise naruite pentru Berbec

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 8 aprilie 2016. Vise naruite pentru Berbec

Horoscop zilnic, 8 aprilie 2016. Varsatorii fac imprumuturi fara acoperire, iar nativii din zodia Leu sunt dezamagiti, tensionati si stresati, fiind si afectati de lipsa de maleabilitate a colegilor. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 6 aprilie 2016. Leii, enervati de cei care nu-i lasa sa munceasca

Horoscop zilnic, 6 aprilie 2016. Nativii din Berbec trebuie sa accepte compromisuri majore pentru a scapa de adversari puternici, in timp ce Leilor li se pun piedici in calea reusitelor profesionale.

Horoscop zilnic, 5 aprilie 2016. Gemenii se simt obositi toata ziua

Horoscop zilnic, 5 aprilie 2016. Gemenii fac excese care va submineaza sanatatea, motiv pentru care se si simt obositi intreaga zi, iar nativii din Balante ajung la concluzia ca niciun efort nu e prea mic pentru a pastra intacta relatia cu partenerul de viata.

Horoscop zilnic, 7 aprilie 2016. Pestii fac o schimbare pe care nu o vor regreta

Horoscop zilnic, 7 aprilie 2016. Nativii din zodia Rac au incredere in cine nu trebuie, iar relatiile de cuplu le sunt periclitate. Scorpionii sunt barfiti de colegi.

HOROSCOP APRILIE 2016: Toate zodiile trebuie sa-si termine treburile importante in prima parte a lunii

Aprilie este o luna in care razgandirea este la ordinea zilei, atat in plan personal, cat si profesional, mai ales in ultimele doua saptamani. Asadar, tot ce este important trebuie terminat inainte de data de 17 aprilie, cand Marte devine retrograd.

Horoscop PESTI aprilie 2016: luna asta te vei concentra asupra banilor si succesului in cariera

Horoscop PESTI aprilie 2016: luna asta te vei concentra asupra puterii, banilor si succesului in cariera. Citeste previziunile pentru intreaga luna.

Horoscop VARSATOR aprilie 2016: Vei face o calatorie neprevazuta si te vei implica in actiuni caritabile

Horoscop VARSATOR aprilie 2016: vei face o calatorie neprevazuta luna asta si te vei implica in actiuni caritabile. Citeste previziunile pentru intreaga luna.

Horoscop CAPRICORN aprilie 2016: Locuinta este preocuparea ta principala luna aceasta

Horoscop CAPRICORN aprilie 2016: locuinta este preocuparea ta principala luna aceasta, indiferent daca e vorba de mutare, decorare sau reparatii. Citeste previziunile pentru intreaga luna.

Horoscop SCORPION aprilie 2016: rezolva treburile importante in prima parte a lunii si nu te certa cu sefii

Horoscop SCORPION aprilie 2016: fa-ti treburile importante in prima parte a lunii si nu te certa cu sefii. Citeste previziunile pentru intreaga luna.

Horoscop FECIOARA aprilie 2016: Mare grija la bani luna asta - se intrevad venituri mari, dar si datorii pe masura

Horoscop FECIOARA aprilie 2016: mare grija la bani luna asta, pentru ca vei fi asaltat de extreme. Se intrevad venituri mari, dar si datorii pe masura. Citeste previziunile pentru intreaga luna.

Horoscop GEMENI aprilie 2016: Vei avea o luna plina de distractii si iubire, dar vei finaliza si un proiect important

Horoscop GEMENI aprilie 2016: vei avea o luna plina de distractii si iubire, dar vei finaliza si un proiect important. Citeste previziunile pentru intreaga luna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )