Libnet.ro
UNICEF

17:16

Horoscop zilnic 9 noiembrie 2015. Luni, o zi cu nervii intinsi la maxim

Antena3 Antena3,
Horoscop zilnic 9 noiembrie 2015. Luni, o zi cu nervii intinsi la maxim

In pofida incercarilor de a ne pastra calmul, multi dintre noi vor avea nervii intinsi la maximum din cauza unor persoane apropiati, colegi, rude al caror comportament total neaspteptat ne va uimi pana la. continuă pe Antena3

Horoscop zilnic, 9 noiembrie 2015. Leii scapa de adversari mai vechi

Horoscop zilnic, 9 noiembrie 2015. Nativii din zodia Berbecului sunt dati peste cap din cauza dezorganizarii care domneste in jurul lor, in timp ce Leii reusesc sa se debaraseze de competitori profesionali redutabili, desi pierd avantaje in favoarea altor adversari.

Horoscop zilnic, 8 noiembrie 2015. Fecioarele isi supara prietenii cu ironii usturatoare

Horoscop zilnic, 8 noiembrie 2015. Fecioarele risca sa piarda o parte din prieteni daca nu realizeaza ca ironiile lor ii fac sa sufere, in timp ce Varsatorii primesc informatii care ar putea sa-i ajute sa fie promovati.

Horoscop zilnic, 7 noiembrie 2015. Gemenii se simt singuri

Horoscop zilnic, 7 noiembrie 2015. O zi in care nativii din zodia Gemeni sunt ocoliti de cunoscuti, pe care ii indeparteaza cu pretentiile pe care le au, in timp ce Sagetatorii realizeaza ca nimeni nu este dispus sa intervina in favoarea lor atunci cand au nevoie.

Horoscop zilnic, 6 noiembrie 2015. Capricornii se bucura de momente placute in compania partenerilor de viata

Horoscop zilnic, 6 noiembrie 2015. Nativii din zodia Taur trec prin stari emotionale intense, iar Capricornii au parte de clipe de neuitat alaturi de persoanele pe care le iubesc.

Horoscopul zilei - 5 noiembrie. Zi agitata pe toate planurile, pentru majoritatea zodiilor

Zi de joi agitata din toate punctele de vedere, pentru toti nativii zodiacului. Evenimente neasteptate le pot da peste cap foarte multe planuri. BERBEC: horoscop zilnic 5 noiembrie 2015, joiZi de joi agitata.

MACRO NEWSLETTER 06 noiembrie 2015

Activitatea in sectorul serviciilor din SUA a inregistrat o expansiune peste asteptari in octombrie 2015, conform indicilor PMI Purchasing Managers Index) de la ISM Institute for Supply Management).

MACRO NEWSLETTER 5 noiembrie 2015

Comenzile industriale noi din SUA au scazut peste asteptari in septembrie 2015, cu o rata lunara de 1%, dupa un declin de 2,1% in luna precedenta, iar scaderea anuala s-a accelerat pana la 6,9%, de la 6,8% in luna anterioara.

HOROSCOP 7 noiembrie: Racii petrec momente frumoase alaturi de cei dragi. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 7 noiembrie. Berbecii si saetatorii se apropie de indeplinirea unui obiectiv, iar leii si fecioarele poarta o discutie serioasa cu o persoana draga.

HOROSCOP 6 noiembrie. Gemenilor li se indeplineste un vis din copilarie. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 6 noiembrie. Scorpionii si sagetatorii trebuie sa isi asculte intuitia, iar leii au motiv sa deschida sampania.

Ganduri catre tinerii Generatiei Noiembrie 2015: Despre Revolutia din Iad - o revolutie neterminata

Versurile melodiei contin un mesaj social care instiga la o trezire din letargia cu care se confrunta o societate in care valorile urmeaza un trend degenerativ, . )iar mesajul general e nu te da batut. )Te indeamna sa te rupi de elementele negative din viata ta, chiar si cu riscul de a te rani singur, de a gasi taria sa fii diferit fata de restul lumii, sa accepti ceea ce esti si sa-ti croiesti propriul destin. Andrei GalutAlex Pascu).

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )