Libnet.ro
UNICEF

14:15

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 8 APRILIE 2019. incepe o saptamana cu noutati!

B1 B1,
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 8 APRILIE 2019. incepe o saptamana cu noutati!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 8 APRILIE 2019; incepe o saptamana foarte activa astrologic am avut Luna Noua in Berbec acum cateva zile ce ne-a adus o energie aventuroasa, asumata, de pionieri ca sa. continuă pe B1

Horoscopul zilei pentru SAMBATA 6 APRILIE 2019. Rebelul Uranus e in actiune azi!

Ieri a fost Luna Noua in Berbec si s-a dat o pagina spre un nou capitol al vietii tale ; inca suntem in energia sa. Care iti este locul in aceasta lume ? Incotro vrei sa iti modelezi destinul? Viata este in mainile tale.

Horoscopul zilei pentru DUMINICA 7 APRILIE. Ce nou iNCEPUT ai pornit?

Mercur, planeta comunicarii, aflata acum in miscare directa in Pesti este in sextil cu Saturn, planeta karmei si responsabilitatii. Saturn va intra in retrograd in aprilie. Acum cele doua ne ajuta ca planurile sa capete.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 8 APRILIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 8 APRILIE 2019 pentru Zodia Pesti -Vestea care soseste azi pe cale oficiala te pune pe ganduri sau te ingrijoreaza un pic, pentru ca nu este informatia pe care o sperai.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 8 APRILIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 8 APRILIE 2019 pentru Zodia Varsator -Te enerveaza rutina acestei zile, dar incearca sa te concentrezi asupra proiectelor incepute, chiar daca nu mai au nimic nou de.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 8 APRILIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 8 APRILIE 2019 pentru Zodia Capricorn -Desi esti obosit din cauza programului arhi-incarcat din ultima vreme, esti nevoit sa te concentrezi asupra unei sarcini noi. Pentru ca e pe.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 8 APRILIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 8 APRILIE 2019 pentru Zodia Sagetator -Tu te simti bine, fara sa tii cont de nimic din ce se petrece in jurul tau. Si bine faci, pentru ca azi atragi alaturi de tine numai oamen.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 8 APRILIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 8 APRILIE 2019 pentru Zodia Scorpion -Nimeresti intr-un mediu ostil in care nu ai nicio placere a dialogului, a cooperarii. La tot ce propui, ai parte ori de critici acerbe, ori de.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 8 APRILIE 2019 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 8 APRILIE 2019 pentru Zodia Balanta -Faci echipa buna cu o persoana care te completeaza perfect. Tu esti jumatatea rationala, pur intelectuala a acestui tandem, in timp ce.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 8 APRILIE 2019 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 8 APRILIE 2019 pentru Zodia Fecioara -Esti un pic deprimat sau trist si nu te poti adapta mediului in care te afli. Ceilalti nici nu observa ca se intampla ceva cu tine si tu.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 8 APRILIE 2019 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 8 APRILIE 2019 pentru Zodia Leu -Afacerile tale pot cunoaste acum o inflorire, ceea ce te motiveaza sa mergi mai departe. Culegi roade promitatoare, ai incredere ca te indrepti.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )