Libnet.ro
UNICEF

19:00

Horoscop zilnic - marti, 2 februarie 2021. Nativii care isi vor lua si un al doilea job. Muncesc mult pentru a-si spori venitul

B1 B1,
Horoscop zilnic - marti, 2 februarie 2021. Nativii care isi vor lua si un al doilea job. Muncesc mult pentru a-si spori venitul

Pestii muncesc mult pentru a creste venitul lunar. Unii dintre acesti nativi isi vor luasi un al doilea job. Horoscop pentru marti, 2februarie 2021, pentru fiecare. continuă pe B1

Horoscop zilnic - luni, 1 februarie 2021. Nativii care vor intalni marea iubire. Vor vedea lumea in roz si se vor transforma in romantici incurabili

Nativii din zodia Taur vor avea ocazia sa-si intalneasca marea iubire. Vedeti lumea in roz si vatransformati in romantici incurabili. Horoscop zilnic - luni, 1.

Horoscop 1 februarie 2021. Zodia care incepe saptamana cu dreptul. Ce veste o sa primeasca

Horoscop 1 februarie 2021. Vesti bune pentru nativii din zodiac, chiar la inceputul lunii si al saptamanii. Ca sa incepem bine, cu dreptul, va prezentam numerele norocoase ale zilei de azi: 2, 24, 35, 44, 47. Culorile norocoase si care te vor bine dispune azi sunt: alb, argintiu, verde pastel. Horoscop 1 februarie 2021 Berbec .

Horoscop 2 februarie 2021. Zodia care are nevoie de atentia apropiatilor

Horoscop 2 febrarie 2021. Ce se intampla cu zodiile la inceput de luna. Specialistii in astrologie dau verdictul in horoscopul zilei de marti. Dar sa nu uitam si de numerele norocoase ale zilei, iar acestea sunt: 1, 6, 9, 17, 19 si 25, in timp ce culorile care iti fac ziua mai frumoasa sunt: roz .

Horoscop 3 februarie 2021. Zodia care ia decizii banoase, cu efect imediat

Horoscop 3 februarie 2021. Ce zodie ia decizii banoase, cu efect imediat si ce anunta astrologii pentru ziua de miercuri. Sa nu uitam si de numerele norocoase ale zilei, iar acestea sunt: 3, 19, 20, 33, 49, in timp ce culorile care iti readuc zambetul pe buze sunt: verde deschis si albastru. Horoscop 3 februarie .

1-7 februarie 2021, horoscop cu Camelia Patrascanu. Saptamana vine cu un tonus bun pentru Fecioare, weekend-ul aduce calatorii pentru Berbeci

1-7 februarie 2021, horoscop cu Camelia Patrascanu. Primele trei zile ale saptamanii sunt favorabile pentru relatii, discutii si negocieri. Joi si vineri pot fi delicate si sentimentul de pierdere, sau ca altii ne pacalesc, poate fi accentuat. O saptamana in care ne bazam destul de mult pe altii, fie ca le urmam sfatul, fie ca avem de negociat. Care ne cere diplomatie, tact, sa stim sa ascultam, sa stim sa iertam, dar si sa ne spunem cuvantul.

Horoscop 3 februarie 2021. Berbecii fac urmatorul pas in relatie, Gemenii pot avea probleme in dragoste

Horoscop 3 februarie 2021. Nativii din zodia Berbec ar putea face, astazi, urmatorul pas in relatie, in timp ce Gemenii pot avea probleme in dragoste.

Horoscop 1 februarie 2021. Racii spun tot ce au pe suflet, Gemenii pot strica o relatie

Horoscop 1 februarie 2021. in prima zi a saptamanii, nativii din zodia Rac spun tot ce au pe suflet, in timp ce nativii din zodia Gemeni pot strica o relatie.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021. Berbecii incep o noua relatie, Racii se simt neglijati de partener

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021. Concurs nefast de imprejurari. O Luna Plina in Leu insotita de o suita de careuri, Neptun din tema natala a Romaniei este in Casa a 6-a, casa de boala acuta, si face patrat cu Uranus Luna Neagra Marte. Pe de alta parte Chiron o rana cu reflexie in national) este focarul in T intre Pluto moartea, transformarea ireversibila) si Mercur natal eroare de gandire, intentia de a face bine care se transforma intr-un instrument mortal).

1 februarie 2021, horoscop cu Camelia Patrascanu. Gemenii sunt preocupati de confort, Sagetatorii castiga multi prieteni

1 februarie 2021, horoscop cu Camelia Patrascanu. O zi a cooperarii astazi, cu aspecte foarte bune, deci reusim prin consultare, alaturi de altii. O zi frumoasa care se bazeaza pe relatii, pe discutii, pe negocieri, pe sprijinul pe care il primim de la ceilalti.

2 februarie 2021, horoscop cu Camelia Patrascanu. Taurii incep o colaborare noua, Balantele au intalniri romantice

2 februarie 2021, horoscop cu Camelia Patrascanu. O zi a prieteniei, dar pentru unii poate fi vorba si de intalniri romantice.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )