Libnet.ro
UNICEF

09:30

Horoscop zilnic - vineri, 21 august 2020. Nativii Rac se pregatesc sa-si schimbe jobul

B1 B1,
Horoscop zilnic - vineri, 21 august 2020. Nativii Rac se pregatesc sa-si schimbe jobul

Racii care se pregatesc sa aiba un nou serviciu, au mare spor la negociat si castigul salarial poate creste considerabil. Horoscop zilnic - vineri, 21august 2020, pentru fiecare. continuă pe B1

Horoscop zilnic - marti, 18 august 2020. Nativii Taur isi vor achizitiona o locuinta noua

Berbecii trebuie sa fie foarte atenti. E posibil sa se confrunte cu probleme dentare, iar nativii Taur stau bine pe plan financiar. isi vor achizitiona propria casa. Horoscop zilnic - marti,.

Horoscop zilnic - joi, 20 august 2020. Nativii Gemeni au mare noroc la bani. Vor obtine castiguri substantiale

Berbecii si-au pus sanatatea la punct. Va bucurati de o stare foarte bunade sanatate pentru cav-ati ocupat de detoxifierea ficatului si a sangelui printr-un consum de alimente.

Curs valutar BNR, vineri, 21 august 2020. Ce se intimpla cu moneda nationala astazi -UPDATE

Cursul valutar BNR valabil pentru vineri, 21 august 2020, va fi anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Astfel, in timp util, vom afla cat costa cele mai tranzactionate valute din tara noastra. Vom sti cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si cati lei va costa moneda britanica, .

Prognoza meteo, azi, 21 august 2020. Vremea va deveni predominant frumoasa

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis prognoza meteo pentru vineri, 21 august 2020. Potrivit acesteia, vremea va deveni predominant frumoasa. Temperaturile maxime se vor situa.

Coronavirus in Romania, 21 august 2020. in sfarsit o veste buna! Scad cazurile de COVID

Coronavirus in Romania, 21 august 2020. Un numar de 1. 392 noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in ultimele 24 de ore din 25. 363 teste, ceea ce inseamna o rata de 5,48% pozitivare, in usoara scadere fata de pana acum, iar 42 de oameni au murit in acelasi interval, din cauza acestei maladii, anunta, vineri, Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Prognoza meteo vineri, 21 august. Se schimba vremea. Ce temperaturi vor fi pe litoral

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru ziua de vineri. Vremea se arata favorabila pentru mai multe zone din tara. Prognoza meteo pentru vineri, 21 august. Ce temperaturi vor fi Dupa ce in cursul saptamanii au fost mai multe zile cu instabilitate atmosferica accentuata, averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, ziua de .

MACRO NEWSLETTER 21 August 2020

Productia industriala din Polonia si-a accelerat cresterea anuala in iulie 2020, pana la 1,1%, de la 0,5% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 3,4%, dupa un avans de 13,9% in luna anterioara.

Horoscop zilnic - miercuri, 19 august 2020. Nativii Sagetator pot cere o marire de salariu. E un moment oportun pentru acest lucru

Scorpionii o duc foarte bine pe plan amoros. Partenerul de cuplu nu pierde nicio ocazie pentru a vafura un zambet si o declaratie de dragoste scurtasi romanticaasa cum.

ADR Sud Muntenia: Autoritatile publice mai pot depune fise de proiecte pana pe 21 august

Agentia pentru Dezvoltare Regionala ADR) Sud Muntenia anunta ca vineri, 21 august, se finalizeaza perioada in care autoritatile publice din regiune pot depune fisele de proiecte pentru domeniile considerate strategice.

Horoscop weekend, 21-23 august 2020. Afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste

Se apropie finalul saptamanii, motiv pentru care astrologii au dezvaluit ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste. Horoscop weekend, 21-23 august 2020. Horoscop BERBEC Urmeaza doua zile aglomerate pentru ca va trebui sa rezolvi niste probleme din viata personala. Ai amanat destul, asa ca acum e momentul sa o faci si pe asta. Vei .

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2753 seconds )