Libnet.ro
UNICEF

16:00

HOROSCOP. Zodia care va avea mari probleme in dragoste in saptamana 17-23 iunie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodia care va avea mari probleme in dragoste in saptamana 17-23 iunie

Una dintre zodii va avea mari probleme pe plan sentimental, in saptamana 17-23 iunie. Astrologul Daniela Simulescu a facut anuntul pentru DC News. Pentru nativii. continuă pe Antena3

Horoscop. Zodia care primeste un avertisment la inceputul saptamanii

O zodie este avertizata inca de la inceputul saptamanii. Luna Plina de luni va prieste. Aveti tot felul de initiative, dorinte, planuri, insa pe parcurs, poate chiar de la inceput, multe dintre.

Horoscop dragoste saptamana 17-23 iunie 2019. Ce aduc Luna plina in Sagetator si Solstitiul de vara?

Horoscop dragoste. Saptamana 17-23 iunie 2019 este una cu adevarat speciala din punct de vedere astrologic. Incepem saptamana pe un varf de energie adusa de Luna plina capsunie in optimistul Sagetator, in conjunctie.

Adriana Bahmuteanu, operata de urgenta! Vedeta are mari probleme de sanatate

Adriana Bahmuteanu a ajuns la mana medicilor! Bruneta are mari probleme de sanatate, astfel ca medicii au decis sa o opereze de urgenta. Ce declaratii a facut vedeta? Adriana Bahmuteanu, la cutit! Medicii o opereaza de urgenta Clipe grele pentru fosta sotie a lui Silviu Prigoana. Cu toate ca problemele din viata ei pareau ca .

HOROSCOP DRAGOSTE saptamana 17-23 iunie. Luna Plina intra in Sagetator. Berbecii singuri intalnesc o persoana speciala, Gemenii sunt plini de energie in cuplu

Saptamana 17-23 iunie 2019 este una cu adevarat speciala din punct de vedere astrologic. Incepem saptamana pe un varf de energie adusa de Luna plina capsunie in optimistul Sagetator, in conjunctie cu expan.

HOROSCOP. Zodiile care isi vor ierta partenerii daca i-au inselat

Potrivit astrologiei, persoanele nascute in aceste zodii pe care le vei descoperi mai jos se gandesc mai mult inainte sa puna capat unei relatii si par dispuse a-si ierta partenerul chiar daca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )