Libnet.ro
UNICEF

08:32

Horoscop. Zodia care trebuie sa fie atenta la bani, pentru a evita un dezastru

Antena3 Antena3,
Horoscop. Zodia care trebuie sa fie atenta la bani, pentru a evita un dezastru

Horoscopul vine cu un avertisment clar pentru una dintre zodii, care ar putea avea probleme pe plan financiar. continuă pe Antena3

Mugur Isarescu trage un semnal de alarma: Nu sunt bani pentru majorarea pensiilor cu 40%

Nu sunt bani pentru majorarea cu 40% a pensiilor este avertizmentul transmis de guvernatorul BNR. Mugur Isarescu spune ca situatia trebuie evaluata in functie de mersul economiei si mai ales ca Romania are deficite pentru plata carora deja se imprumuta.

ZODIA care iti da SOTIA PERFECTA. Ele sunt preferatele barbatilor

Astrologii sustin ca au gasit zodia din care barbatii isi pot alege sotia perfecta.

Horoscop DRAGOSTE 8 FEBRUARIE 2020. Energie speciala pentru balante si capricorni

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul de dragoste pentru azi, SAMBATA 8 8 FEBRUARIE 2020, a sosit noaptea mult discutata si asteptata, a Lunii pline de februarie, numita si Luna plina a zapezii, ce are loc in acest an in Leu. Luna plina in Leu va avea intensitate maxima in dimineata zilei de duminica, ora 9:33, deci toata noaptea de sambata spre duminica ea va raspandi energia speciala spre noi.

Ludovic Orban despre Consiliul Legislativ, care trebuie sa avizeze ordonantele: O institutie in care trebuie sa vina schimbarea

Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca trebuie sa vina schimbarea in Consiliul Legislativ al Parlamentului. Cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate in sedinta de marti sunt blocate in Consiliul Legislativ pentru avizare si publicare in Monitorul Oficial.

Iohannis: Sunt foarte hotarat sa negociez la sange sa obtinem cat mai multi bani pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis va negocia la la sange pentru ca Romania sa obtina cat mai multi bani la fondurile pentru coeziune si politica agricola comuna din bugetul multianual al Uniunii Europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )