Libnet.ro
UNICEF

19:45

HOROSCOP. Zodia pentru care luna mai are o semnificatie deosebita

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodia pentru care luna mai are o semnificatie deosebita

Luna mai este extrem de importanta pentru o zodie. Au trecut sarbatorile si este cazul sa privim viata si din perspectiva materiala, nu doar din cea spirituala. Luna Mai este . continuă pe Antena3

HOROSCOP cu Mariana Cojocaru pentru luna mai. Berbecii sunt loviti de gelozie, Leii au prospetime in tot ceea ce fac

Cunosctul astrolog Mariana Cojocaru a prezentatpreviziunile astrelor pentru luna mai 2019. HOROSCOP BERBEC HOROSCOPO perioada in care vorbim de o explozie de culori afara si in viata.

HOROSCOP DRAGOSTE pentru luna mai. Taurii petrec momente frumoase alaturi de partenerul de viata, Gemenii isi pot gasi dragostea in calatorii

Luna mai incepe, ca prim eveniment astral, cu Luna Noua in Taur din 4 mai care este si in conjunctie cu Uranus in Taur. Este timpul sa faci un mare salt in necunoscut. Aceasta Luna Noua ce cere sa.

HOROSCOP. Cele 6 zodii care atrag banii ca unmagnet in luna Mai

Ce zodie nu isi doreste bani pentru a-si satisface toate placerile? Ei bine, luna care urmeaza, luna mai, este una propice din punct de vedere financiar pentru unele zodii, iar noi va vom spune care sunt.

HOROSCOP luna MAI 2019: Zodiile care vor avea o luna de cosmar

Acestea sunt cele trei zodii care vor avea o luna mai de cosmar. Nimic nu le merge bine. HOROSCO GEMENI- Nu fi atat de dura cu tine. Ai muncit din greu si ai ramas fara energie. Acorda-ti timp sa iti r.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc luna mai. Bivolii trebuie sa intre in conexiune cu oameni influenti, Tigrii trebuie sa isi urmeze telurile

Zodiacul chinezesc pentru luna MAI 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare. Exista auspicii de energii.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 2 mai. Gemenii trebuie sa intre in conexiune cu oameni care gandesc la fel, Berbecii au nevoie sa fie autentici

Iata pentru JOI 2 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 1 mai. Berbecii au parte de interventie divina, Taurii trebuie sa se accepte pentru a se vindeca

Iata pentru MIERCURI 1 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

Mateusz Morawiecki: UE trebuie sa-si schimbe urgent directia dupa alegerile din luna mai

Uniunea Europeana este blocata intr-un cerc vicios, iar pentru a iesi din aceasta criza UE trebuie sa-si schimbe urgent directia dupa alegerile pentru Parlamentului European din luna mai, scrie premierul polonez Mateusz Morawiecki int-un articol publicat pe site-ul Politico. eu.

Horoscopul zilei pentru JOI 2 MAI. Comunicare cu nabadai azi!

Mercur, planeta ce ne influenteaza gandirea si comunicarea, este foarte activa in aceste prime zile din luna mai, este in Berbec si foarte ocupata. Dat fiind ca azi si Luna este in Berbec, nu este niciun moment de.

Copiii vor primi alocatii majorate, din luna mai

Toti copiii din Romania vor primi alocatii majorate, incepand cu luna mai. Guvernul a adoptat majorarile in luna februarie, ele au intrat in vigoare in luna aprilie, iar plata se face in luna mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )