Libnet.ro
UNICEF

11:45

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru toata luna aprilie. Tigrii au parte de romantism, Sobolanii au parte de multe oportunitati

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru toata luna aprilie. Tigrii au parte de romantism, Sobolanii au parte de multe oportunitati

Zodiacul chinezesc pentru luna APRILIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare. Exista auspicii de energii. continuă pe Antena3

HOROSCOP RUNE pentru toata luna aprilie 2019, cu Mihai Voropchievici. Leii sunt castigatori, Sagetatorii au o luna de vis

HOROSCOP Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Antena 3, previziunile runelor pentru toata luna aprilie. Berbec - are o luna de cadouri si favoruri. Toata lumea ii ofera cate ceva. Taur - luna.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru luna aprilie. Tigrii au parte de romantism, Sobolanii au parte de multe oportunitati

Zodiacul chinezesc pentru luna APRILIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare. Exista auspicii de energii.

HOROSCOP. Ce zodii isi gasesc dragostea in luna aprilie

Luna aprilie vine, la modul general, cu aspecte placute in plan sentimental. Reamintim ca in prima jumatate de luna, Venus, planeta iubirii, se va afla in zodia Pesti, zodie in care exalt.

HOROSCOP SCORPION, cu Minerva pentru toata primavara. Sunteti mai romantici, dar si mai critici fata de partenerii de viata

HOROSCOP SCORPION in aceasta primavara vei dori in special sa te cufunzi in viata casnica si de familie. Esti mai receptiv, mai bland la nivel romantic, tinzi sa fii sentimental si nostalgic. Loialitatea.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 1-22 aprilie. Ce ii asteapta pe romani in a doua luna de primavara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru luna aprilie, intervalul 1 22 aprilie 2018. Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in aprilie, cea de-a doua luna de primavara.

Prognoza meteo: Luna aprilie incepe cu temperaturi mai scazute. Cand se incalzeste vremea

Meteorologii anunta ca luna aprilie va debuta cu o saptamana cu temperaturi mai scazute decat normalul perioadei si cu un deficit de precipitatii. Ulterior, temperaturile vor creste si se vor apropia de cele normale, dar deficitul de precipitatii va continua. in cea de-a treia saptamana a lunii sunt prognozate mai multe ploi, in unele zone ajungandu-se mai un mic excedent.

Horoscop tiganesc pentru luna aprilie. Luna dificila pentru scorpioni

Horoscop tiganesc aprilie 2019 previziuni pentru fiecare zodie PUMNAL BERBEC: Viata te pune pe drumuri. Ai de facut alegeri serioase din punct de vedere profesional. Trebuie sa te concentrezi foarte mult.

Horoscopul zilei pentru LUNI 1 APRILIE:Start de aprilie cu pacaleli?

Luna aprilie incepe cu evenimente astrologice puternice, daca e sa vorbim doar de cele trei planete care intra in retrograd in aprilie, Jupiter, Pluto si Saturn. Dar ieri, 31 martie, Marte a intrat in Gemeni pentru 6.

Platforma online EECentre se redefineste: educatie, interactivitate, accesibilitate si un plus de noutate, incepand cu luna aprilie 2019

Inceputul lunii aprilie 2019 aduce o abordare noua in comunicarea cu utilizatorii platformei online a centrului de examinari lingvistice EECentre: site-ul se relanseaza cu o interfata actualizata, moderna si prietenoasa.

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt absolut socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Mai multi pensionari din Spania au iesit in strada pentru a cere pensii mai mari. Manifestatiile au avut loc in mai multe orase, relateaza AFP. Modelul preluat de spanioli este cel din Franta, al vestelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2946 seconds )