Libnet.ro
UNICEF

12:45

HOROSCOP. Zodiile de barbati care vor trada intr-o relatie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile de barbati care vor trada intr-o relatie

HOROSCOP Fidelitatea este si ramane baza unei relatii de lunga durata. Cu toate acestea, unii barbati trateaza acest aspect cu indiferenta. Ei sunt cei trei nativi de care trebuie sa fugi cat te tin picioarele. continuă pe Antena3

Restructurari masive la stat. Cine sunt angajatii care vor pleca acasa pentru a salva pensiile si salariile

Guvernantii isi doresc sa salveze pensiile si salariile, iar de aceea au anuntat ca urmeaza sa fie puse in practica restructurari masive la stat. Exista angajati care vor pleca acasa, pentru a putea fi tinut sub cont deficitul bugetar tot mai presant pentru actualul Executiv. Restructurari masive la stat. Cine sunt angajatii care vor pleca .

Val de concedieri in prag de Sarbatori. Raluca Turcan a anuntat cine sunt cei care vor fi afectati

Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul Orban va continua curatenia in institutiile statului. Cei vizati sunt angajatii din ministere, dar si cei din institutiile publice. Prin acest nou val de concedieri, Guvernul condus de Ludovic Orban spera ca institutiile statului sa inceapa din nou sa serveasca cetateanul. Raluca Turcan anunta ca va avea loc un .

HOROSCOP. Zodiile care cred ca lumea e la picioarele lor

HOROSCOP Capricorn Capricornii nu au nimic de dovedit, pentru ca ei traiesc cu impresia ca sunt perfecti. HOROSCOP Fecioara Fecioarele nu cer multe lucruri, dar si atunci cand cer se asteapta sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )