Libnet.ro
UNICEF

09:45

Horoscop. Zodiile care au cel mai puternic caracter si cea mai mare capacitate de a-si atinge obiectivele

Antena3 Antena3,
Horoscop. Zodiile care au cel mai puternic caracter si cea mai mare capacitate de a-si atinge obiectivele

Au un caracter puternic si o mare capacitate de a-si atinge obiectivele. Astrologii au facut topul zodiilor cu cele mai mari sanse de succes, datorita personalitatii lor. Oamenii nascuti sub semnul. continuă pe Antena3

Zodiile care au cel mai puternic caracter si cea mai mare capacitate de a-si atinge obiectivele

Au un caracter puternic si o mare capacitatea de a-si atinge obiectivele. Astrologii au facut topul zodiilor cu cele mai mari sanse de succes, datorita personalitatii lor.

Liviu Dragnea, interviu in presa internationala. Liderul PSD este considerat cel mai puternic om politic din Romania

Presa internationala preia pe larg un interviu dat de Liviu Dragnea pentru The Associated Press. Liderul PSD, numit de jurnalistii de peste ocean cel mai puternic politician din Romania, sustine ca lupta.

Horoscop. Zodiile care au parte de necazuri in aceasta luna

Daca luna aprilie a fost buna cu aproape toate zodiile, luna mai schimba macazul. Patru zodii vor avea parte de adevarate lectii de viata si vor fi puse in niste situatii dificile. Taur Vei primi o lect.

Horoscop. Zodiile care vor fi greu incercate in luna mai

Patru semne zodiacale nu vor mai beneficia de energia planetelor si vor fi nevoite sa faca fata unor provocari de durata, in special din a doua jumatate a lunii. Afla daca te numeri printre.

Horoscop. Zodiile care traiesc in trecut

In astrologie, exista cateva zodii care sunt impiedicate de Univers sa se implineasca si sunt condamnate sa traiasca totul in trecut. Berbec - O intamplare nefericita in familie e posibil sa.

Horoscop. Zodiile care pornesc mereu dispute

Taur Daca cineva o sa te corecteze si o sa iti puna la incercare parerile, acela este un Taur. Taurul este o zodie fixista, ceea ce inseamna ca are idei si convingeri fixe. Este imposibil sa ii convingi.

Horoscop. Zodiile carerezista cu greu intr-o relatie pe termen lung

Se inconjoara intotdeauna de prieteni si nu simt nevoia de cineva care sa faca permanent parte din viata lor. Sunt celibatarii zodiacului, cei care se plictisesc si se simt nelinistiti in relatiile pe termen.

Topul Forbes 2018: Xi Jinping i-a luat fata lui Putin si a ajuns in premiera cel mai puternic om din lume

Revista Forbes a publicat tradtionalul sau top al celor mai puternici oameni din lume. Primul loc este detinut in acest an in premiera de presedintele Chinei, Xi Jinping. Liderul chinez este urmat de omologii sai rus Vladimir Putin si american Donald Trump.

Gala Premiilor UNITER 2018: Victor Rebengiuc-cel mai bun actor n rol principal; Mariana Mihut- mai buna actrita n rol principal; Yuri Kordonsky - cel mai bun regizor

Victor Rebengiuc a primit, luni seara, trofeul pentru cel mai bun actor in rol principal pentru rolul rolul Berenger intaiul din spectacolul Regele moare, de Eugene Ionesco, regia Andrei si Andreea Grosu la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti la cea de-a 26-a editie a Galei Premiilor Uniunii Teatrale din Romania.

China, model de dezvoltare economica. Imagini in premiera cu cel mai lung pod maritim din lume - VIDEO

Antena 3 este singura televiziune din Romania care a filmat pe cel mai lung pod maritim din lume, inainte ca el sa fie inaugurat. Este vorba despre podul care leaga Hong Kong de Macao si de China.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )