Libnet.ro
UNICEF

14:00

HOROSCOP. Zodiile care au cele mai multe cosmaruri. Au ganduri negre si nu se odihnesc niciodata cat trebuie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care au cele mai multe cosmaruri. Au ganduri negre si nu se odihnesc niciodata cat trebuie

Aceste trei zodii au mai multe cosmaruri ca celelalte semne zodiacale. HOROSCOP SCORPION- Visezi lucruri intunecate si de nesuportat. Tu ai cele mai puternice cosmaruri dintre toate zodiile. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care urasc singuratatea

Singuratatea reprezinta una dintre cele mai mari frici ale omenirii, motiv pentru care multe relatii sunt formate superficial, de dragul de a avea companie. De cele mai multe ori, in relatiile bazate pe aceasta.

HOROSCOP. Zodiile care au cele mai mici sanse de fi inselate

Unele zodii au sanse mari de a-si inspira partenerii sa ramana fideli. Daca ai o zodie care se incadreaza in topul celor mentionate, nu ar trebui sa iti faci griji. Exista cateva zodii care nu.

Studiu: in ce domenii se fac cele mai multe concedieri

Un studiu realizat de Patronatul Investitorilor Autohtoni PIAROM) la nivelul economiei nationale arata ca numai 15,34% din totalul contractelor de munca pentru norma intreaga CIM) au salariul brut peste 4. 500 lei, in timp ce 39,20% abia luau salariul minim pe economie. Studiul arata si care sunt domeniile in care se fac cele mai multe angajari, dar si cele mai multe concedieri.

Structura fortei de munca din Romnia: Cele mai multe noi locuri de munca, n comert si IT

Anul trecut, numarul de contracte de munca cu norma intreaga din Romania a crescut cu peste 4%. Domeniile cu cea mai mare crestere a numarului de angajati au fost cele din zona de transport-logistica, iar cele mai multe locuri de munca nou create au fost in sectorul comertului si IT, potrivit Patronatul Investitorilor Autohtoni.

Sondaj Parlamentul European: PSD, PNL si Pro Romania ar putea obtine cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare (FOTO)

PSD, PNL, Pro Romania si USR ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare din luna mai, se arata intr-un sondaj publicat, luni, de Parlamentul European. Astfel,Parlamentul.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cea mai proasta saptamana. Tristetea le cuprinde si nu reusesc sa zambeasca

Saptamana care tocmai incepe se anunta una extrem de proasta pentru trei semne zodiacale. HOROSCOP LEU- Iti dai seama ca ai pus prea multa presiune asupra ta si inveti sa renunti la.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana perfecta. Primesc energie pozitiva din partea Universului

Saptamana care tocmai incepe se anunta una extrem de buna pentru trei semne zodiacale. HOROSCOP TAUR- Te simti inspirata si vrei sa ajuti persoanele din jurul tau. Comunitatea devine foarte.

ANRE a aplicat amenzi de aproape 20 milioane lei, in 2018. Cele mai multe sanctiuni catre marii operatori din domeniul energiei electrice si gazelor naturale

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a aplicat, in 2018, amenzi totale de 19,7 milioane de lei, din care aproape 12 milioane de lei aplicate marilor operatori din domeniul energiei electrice si gazelor naturale, potrivit.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai mari frici ale zodiilor

De la fobia de intuneric, de spatiile inchise si pana la frica de singuratate, fiecare persoana poarta in suflet anumite temeri. Experientele din viata de zi cu zi pot da nastere acestor frici, insa si zo.

Care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei prin arta

Terapia prin arta este inainte de toate o forma de expresie ce ajuta o persoana sa isi exteriorizeze sentimente sau emotii prin desen, pictura, colaje sau modelaj. Care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei prin arta aflati din materialul de mai jos.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )