Libnet.ro
UNICEF

10:30

HOROSCOP. Zodiile care au cele mai pasionale relatii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care au cele mai pasionale relatii

Intr-o relatie, discutia despre pastrarea pasiunii apare destul de des, dar pentru unii pare ca lucrurile sunt fierbinti de la natura. Toata lumea isi doreste acest lucru, dar astrologia arata ca unii oameni. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai razbunatoare zodii

Daca le raniti ego-ul, indiferent daca este vorba de umilire, tradarea sau jignire, ati pus in miscare un lant oribil de evenimente care nu se va termina pana ce nu va va vedea la pamant. Scorpion:.

Peste 3.000 de cuiburi au fost recenzate, n Romnia, cu ajutorul aplicatiei Uite, Barza. Top judete si localitati cu cele mai multe berze

Peste 3. 000 de cuiburi de barza alba au fost recenzate in Romania cu ajutorul aplicatiei Uite, Barza!, realizata de Societatea Ornitologica din Romania cu sprijinul Enel, din care 1. 676 sunt cuiburi noi, care nu mai existau in nicio baza de date. Cu ajutorul aplicatiei au fost numarate in 2018 10. 238 de pasari, spre deosebire de cele 8. 241 de anul trecut. Anul acesta, judetul cu cele mai multe cuiburi de barza este Tulcea, iar localitatea fruntasa la acest capitol este Murighiol.

Care sunt cele mai urmarite emisiuni de divertisment. Un show de la Kanal D, audiente peste Pro TV si Antena 1

O emisiune de la Kanal D a plasat postul turcesc pe primul loc in topul emisiunilor de divertisment din luna iulie, cu peste 1 milion de telespectatori.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in autogara

Doi politisti se sfatuiesc intr-o autogara: - Mergem cu autobuzul sau pe jos? - Cu cel care vine mai repede.

Cabana Urlea, una dintre cele mai vechi din Romania a ajuns ruina. Trei tineri pasionati de munte vor sa o renoveze

Una dintre cele mai frumoase cabane din Romania este la un pas sa se darame dupa ce a fost lasata in paragina de toti proprietarii pe care i-a avut in ultimii ani. Trei tineri, iubitori de munte, vor sa o refaca si sa o redea turistilor.

Cabana Urlea, una dintre cele mai vechi din Romania, a ajuns ruina. Trei tineri pasionati de munte vor sa o renoveze

Una dintre cele mai frumoase cabane din Romania este la un pas sa se darame dupa ce a fost lasata in paragina de toti proprietarii pe care i-a avut in ultimii ani. Trei tineri, iubitori de munte, vor sa o refaca si sa o redea turistilor.

Peste 2.100 locuri de munca, vacante prin reteaua EURES. in Spania, cele mai multe posturi sunt in gricultura

Peste 2. 100 de locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care doresc sa se angajeze in mai multe state europene. Posturile sunt vacante prin reteaua Eures, cele mai multe, peste 900, fiind in Spania, unde se cauta muncitori in agricultura. in Olanda si Germania este nevoie de cate 300 de persoane, pentru a lucra in sere sau depozite ori ca electricieni, sudori si instalatori.

Cum a ales Marioara Murarescu piesa lui Dumitru Farcas pentru genericul Tezaur Folcloric, unul dintre cele mai celebre si contestate din Romania comunista

Marele taragotist Dumitru Farcas a murit pe 7 august la varsta de 80 de ani. Poate una dintre cele mai puternice amintiri cu care vom ramane este celebra piesa de generic a emisiunii Tezaur Folcloric. Realizatoarea Marioara Murarescu a povestit in urma cu mai multi ani motivul pentru care a ales acea melodie.

Cum a ales Marioara Murarescu piesa lui Dumitru Farcas pentru genericul Tezaur Folcloric, unul dintre cele mai cunoscute si contestate din Romania comunista

Marele taragotist Dumitru Farcas a murit pe 7 august la varsta de 80 de ani. Poate una dintre cele mai puternice amintiri cu care vom ramane este celebra piesa de generic a emisiunii Tezaur Folcloric. Realizatoarea Marioara Murarescu a povestit in urma cu mai multi ani motivul pentru care a ales acea melodie, dar si ca au fost multi care au criticat-o pentru amazoana din imagini.

Corina Chiriac a facut show in Vama Veche cu cele mai cunoscute piese: A fost neasteptat de bine FOTO

Corina Chiriac, in varsta de 68 de ani, a sustinut un recital in Vama Veche. Una dintre cele mai indragite cantarete a anilor 70 si 80, artista a facut show printre vamaioti cu cele mai cunoscute piese ale sale, printre care Strada Sperantei si Opriti timpul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )