Libnet.ro
UNICEF

08:30

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cea mai proastasaptamana. Atrag ghinionul ca un magnet

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea cea mai proastasaptamana. Atrag ghinionul ca un magnet

Saptamana 12 - 18 noiembrie este ingrozitoare pentru aceste trei zodii, inclusiv cu noul Mercur Retrogad din 16 noiembrie. Incepe o perioada de foc. HOROSCOPBERBEC- Crezi ca ai avut o perioada. continuă pe Antena3

Care sunt tarile cu cea mai mare speranta de viata sanatoasa

Singapore, Japonia si Spania sunt cele trei tari ai caror locuitori au cea mai mare speranta de a trai mai multi ani in conditii de sanatate, potrivit unui raport publicat joi de revista The Lancet si citat.

Noi reguli pentru ocuparea posturilor vacante n universitati: se despart concursurile de promovare de cele de angajare, dar se elimina din incompatibilitati / Marian Preda: Ramn portite pentru unii care vor sa intre mai pe usa laterala

Concursurile pentru promovarea in cariera si cele pentru angajarea pe posturile vacante din universitati au fost despartite prin doua hotarari de Guvern aprobate vineri in sedinta Executivului, care a eliminat insa o serie de incompatibilitati in privinta comisiilor de concurs. Astfel, asistentii, lectorii si conferentiarii universitari vor putea fi promovati, in limita posturilor didactice vacante aprobate anual de catre senatul universitatii, in urma unui examen. Expertii consultati de HotNews sustin ca despartirea concursurile este pozitiva, insa o problema ramane faptul ca nu s-a precizat un procent din posturile vacante rezervat pentru externi. De asemenea, sustin ei, eliminarea unor incompatibilitati deschide niste portite pentru unii care vor sa intre in invatamantul superior mai pe usa laterala.

11 noiembrie 2018. Cea mai PUTERNICA zi din ultimii 10 ani: Pregateste-te pentru ea! Misterul lui 11.11

Pentru cei care studiaza stiinta numerologiei si impactul pe care acesta il are asupra vietii umane, weekend-ul acesta are o semnificatie aparte. De ce? Pentru ca vom avea parte de cea mai puternica manifestare.

Cea mai tanara castigatoare loto vrea sa plateasca un barbat cu care sa aiba o relatie. Cati bani e dispusa sa ofere

Cea mai tanara milionara a loteriei din Marea Britanie spera ca banii o vor ajuta sa gaseasca iubirea. Jane Park vrea sa il plateasca pe barbatul potrivit cu 60. 000 de lire sterline pe an pentru ca acesta sa se vada cu ea, scrie mirror. co. uk.

Bursa de Valori Bucuresti incepe cu dreptul cea mai proasta luna din an

In plin sezon de raportari financiare, Bursa de Valori Bucuresti BVB) contrazice din nou tendinta negativa burselor dezvoltate din vestul Europei, dar si istoria ultimilor 18 ani, in care noiembrie este traditional luna cea mai slaba.

Femeia care a fost unica in cea mai puternica tara a lumii. De ce nu scrie nimic pe mormantul ei

Daca vrei sa vezi destinul unei tari, trebuie sa te uiti la conducatorul ei. Iar in cazul acestui stat, care a ajuns sa fie una din marile puteri ale lumii, acest lucru s-a implinit intocmai. Succesul.

Ministerul Sanatatii a sanctionat 23 manageri de spitale, cea mai drastica sanctiune fiind schimbarea din functie

Ministerul Sanatatii s-a sesizat de 47 de ori in ultimele noua luni pentru nerespectarea anumitor proceduri sau protocoale si a sanctionat 23 de manageri de spitale, cea mai drastica sanctiune fiind schimbarea din functie, a anuntat, luni, ministrul de.

Protest la cea mai mare mare termocentrala din tara

Mai multi angajati de la termocentrala Rovinari, cea mai mare din tara, au declansat un protest in aceasta dimineata in fata unitatii.

Protest la cea mai mare mare termocentrala din tara. Angajatii nemultumiti cer salarii mai mari si vauchere de vacanta

Mai multi angajati de la termocentrala Rovinari, cea mai mare din tara, au declansat un protest in aceasta dimineata in fata unitatii.

Regiunea Paris va lansa cea mai mare flota de biciclete electrice din lume

Regiunea Paris va lansa cea mai mare flota de biciclete electrice din lume, intr-o schema finantata de stat. Agentia de transport regional Ile-de-France Mobilites IDFM) va oferi in 2019 pana la 10. 000 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )