Libnet.ro
UNICEF

21:45

HOROSCOP. Zodiile care nu vor cunoaste niciodata iubirea adevarata

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care nu vor cunoaste niciodata iubirea adevarata

HOROSCOPSuntem obisnuiti sa dam vina pe partenerul nostru atunci cand o relatie se incheie. Spunem ca acesta ne-a facut sa suferim si de aceea s-a terminat totul. insa si comportamentul nostru joaca. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care mint si insala. Care este cea mai alunecoasa zodie si cine se vrea mereu in centrul atentiei?

Increderea este de mare pret intr-o relatie de cuplu. Afla mai jos care sunt zodiile predispuse la minciuna si la inselat. Incepem in ordine inversa. Locul 5:.

VIDEO Dancila, intrebata de un protestatar ce mesaj transmite elevilor care vor sa plece din cauza guvernului bazat pe hotie: Ce spuneti nu este conform cu realitatea Sunt medici din Ungaria care vor sa vina in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri la Iasi, ca sunt foarte multi medici din Ungaria care vor sa ramana in Romania, dupa ce un protestatar a intrebat-o ce mesaj ar transmite copiilor care se afla in afara tarii sau care vor sa plece din cauza unui guvern bazat pe hotie.

Zodiile care vor suferi teribil! Acesti nativi vor avea probleme mari in relatia de cuplu

Urmatoarele saptamani vor aduce momente dificile pentru anumite zodii din horoscop, intrucat vor avea sanse mari sa se confrunte cu tensiuni si chiar sa ajunga la despartiri.

HOROSCOP. Zodiile cu iubiri predestinate. Iata cine va avea parte de o dragoste magica

Norocul in dragoste iti este de ajutor atunci cand te afli in cautarea partenerului perfect, dar ce parere ai despre aportul stelelor in descoperirea iubirii absolute? Sunt zodii care au de partea.

SURPRIZA! Cine sunt actorii care vor juca in NOUL LAS FIERBINTI! Antena 1 vrea sa-si SPULBERE concurenta

Concurenta mare pentru Las Fierbinti: apare un nou serial de comedie la Antena 1. Este vorba despre serialul Mangalita, care va incepe foarte curand, anunta Antena1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )