Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP. Zodiile care nu vor face niciodata o criza de gelozie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care nu vor face niciodata o criza de gelozie

Chiar si atunci cand au un motiv de gelozie, increderea pe care o ofera partenerului nu le va permite sa duca mai departe sentimentul, acest gen de emotii nefiind compatibile cu personalitatea. continuă pe Antena3

Topul zodiilor care nu vor face niciodata o criza de gelozie

Chiar si atunci cand au un motiv de gelozie, increderea pe care o ofera partenerului nu le va permite sa duca mai departe sentimentul, acest gen de emotii nefiind compatibile cu personalitatea lor.

HOROSCOP Mariana Cojocaru. Zodiile care vor avea de suferit cumplit pana in noiembrie. Racii au conflicte cu partenerii, Sagetatorii au probleme cu sanatatea

Astrologul Mariana Cojocaru, trage un semnal de alarma! Cele 5 zodii care au de suferit pana in noiembrie 2018: pierd tot intr-un timp foarte scurt. Gemeni- Conjunctia patroanei voastre.

Horoscop. Zodiile care dau lovitura pe plan financiar in 2019

Doua zodii au sanse mari sa dea lovitura pe plan financiar in anul 2019. Taur - Poate fi vorba despre o mostenire de familie sau, de cele mai multe ori, de schimbarea locului de munca. Vor gasi reteta.

3 zodii care nu va vor lasa niciodata la greu

Sunt un mare sprijin pentru cei din jur si au intotdeauna cuvintele la ei cand acestia au nevoie de incurajari. Oricat de grea ar fi situatia, nu va vor lasa niciodata la greu.

Trenurile care vor face o oprire suplimentara la Negreni, unul dintre cele mai vechi targuri din Ardeal

Sase trenuri vor face o oprire suplimentara de joi, 11 octombrie, pana duminica, 14 octombrie, inclusiv in centrul satului Negreni, unde se desfasoara unul dintre cele mai vechi targuri din Transilvania.

Cluj, printre cele 22 de orase europene care vor primi bani de la UE pentru proiecte inovatoare

Cluj-Napoca este unul dintre cele 22 de orase care vor beneficia de o finantare totala de 92 milioane de euro, prin Fondul european de dezvoltare regionala FEDR), pentru solutii inovatoare in ceea ce priveste abordarea unor provocari urbane, cum ar fi calitatea aerului, schimbarile climatice, locuintele, locurile de munca si competentele pentru economia locala.

FOTO Primele trei autobuze din cele 400 care vor fi achizitionate de Primaria Capitalei de la Otokar au ajuns n Capitala. Deocamdata sunt n teste

Primele 3 autobuze din cele 400 care vor fi achizitionate de Primaria Capitalei de la Otokar Europe SAS Otokar Otomotiv Ve Savunma Sanayi A. S au ajuns in Capitala, a confirmat pentru HotNews. ro biroul de presa al Primariei Capitalei. Acestea sunt folosite pentru instruirea soferilor, dar nu opresc in statii si nu pot fi folosite de calatori. Primarul Gabriela Firea a anuntat la semnarea contractului ca autobuzele vor fi livrate incepand cu luna octombrie, pana la finalul anului urmand sa ajunga la Bucuresti 100 de unitati. Restul, in 2019.

Horoscop. Zodiilecare nu tevor lasa niciodata la greu

Sunt un mare sprijin pentru cei din jur si au intotdeauna cuvintele la ei cand acestia au nevoie de incurajari. Berbec - Daca nu aveti de gand sa ramaneti prea mult langa ei, nu le tradati.

Va rup picioarele! Razvan Ciobanu, criza de gelozie cauzata de cei care vor sa-i cucereasca fostul iubit

Chiar daca si-a acuzat fostul iubit de violenta si agresiune fizica, Razvan Ciobanu nu a renuntat la ideea unei impacari cu medicul care i-a fost partener in ultimii ani. Acesta a dezvaluit ca cei doi.

HOROSCOP pentru 2019. Zodiile care dau lovitura financiar anul viitor

Cateva zodii au mari sanse sa dea lovitura in anul 2019 pe plan financiar. Astrele sunt de partea lor! Tu esti printre cei norocosi? HOROSCOP Pentru nativii zodiei Taur, lucrurile stau extrem de bine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2861 seconds )