Libnet.ro
UNICEF

20:45

Horoscopul amoros al saptamanii 10-16 octombrie

Antena3 Antena3,
Horoscopul amoros al saptamanii 10-16 octombrie

Iata ce va rezerva astrele la capitolul dragoste in saptamana 10-16 octombrie 2016. Berbec Nu te simti in armonie cu toata lumea si unele relatii pot fi tensionate. Atentie la cele de la birou, caci poti. continuă pe Antena3

Horoscopul amoros pentru vineri, 7 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros vineri, 7 octombrie 2016. Berbec Trebuie sa fii deschis si sincer cu persoana iubita. Este timpul sa pui la punct cateva aspecte ale relatiei voastre.

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru saptamana 10-16 octombrie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, horoscopul pentru saptamana viitoare, asa cum apare el scris in rune. Berbec.

Horoscopul amoros pentru weekend-ul 8-9 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in weekend-ul 8-9 octombrie 2016. Berbec Parca nimic din ceea ce vrei sa faci nu-ti iese. Partenerul de cuplu iti este alaturi pentru a te sustine moral.

Editie speciala 360 de grade: Rezolvare atipica a anumitor conflicte inaintea fenomenului de luna plina din 16 octombrie (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia de vineri a emisiunii 360 de grade despre starea de spirit din saptamana 7-14 octombrie, alaturi de Silvana Popa si Valeriu Panoiu. Rezolvare atipica a.

Incepe Creative Est: 10 evenimente in 7 zile; o fosta fabrica de textile, transformata in stand de arta, design si gastronomie

Intre 10 si 16 octombrie in Bucuresti se desfasoara cea de-a doua editie a festivalului Creative Est, in cadrul caruia vor fi organizate conferinte, workshopuri, dezbateri publice dedicate pasionatilor de arta, moda sau tehnologie in mai multe spatii din capitala. Cel mai asteptat eveniment al festivalului va avea loc intr-o hala industriala ce nu a mai fost deschisa publicului larg.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )