Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscopul banilor in februarie. Zodia care va avea o luna foarte profitabila

Playtech Playtech,
Horoscopul banilor in februarie. Zodia care va avea o luna foarte profitabila

Prima saptamana din luna februarie s-a deschis cu intrarea lui Venus in semnul Varsatorului, unde va sta pana pana pe data de 25 ale lunii. Tranzitul ne semnaleaza ca a venit timpul sa schimbam ceva in relatiile noastre. in ceea ce priveste banii, Pestii o vor duce excelent. Gemenii, in schimb, vor sta pe aceeasi . continuă pe Playtech

Horoscopul banilor 1-7 februarie. Zodia care are mult noroc in aceasta saptamana

Prima saptamana a lunii februarie s-a deschis cu intrarea lui Venus in semnul Varsatorului. Planeta va poposi aici pana in data de 25 a lunii. Tranzitul ne arata ca a venit timpul sa schimbam ceva in relatiile noastre. in prima zi a intervalului, semnele Gemeni, Balanta si Varsator fac loc unor persoane noi in vietile .

Horoscop 2 februarie 2021. Zodia care are nevoie de atentia apropiatilor

Horoscop 2 febrarie 2021. Ce se intampla cu zodiile la inceput de luna. Specialistii in astrologie dau verdictul in horoscopul zilei de marti. Dar sa nu uitam si de numerele norocoase ale zilei, iar acestea sunt: 1, 6, 9, 17, 19 si 25, in timp ce culorile care iti fac ziua mai frumoasa sunt: roz .

Horoscop 3 februarie 2021. Zodia care ia decizii banoase, cu efect imediat

Horoscop 3 februarie 2021. Ce zodie ia decizii banoase, cu efect imediat si ce anunta astrologii pentru ziua de miercuri. Sa nu uitam si de numerele norocoase ale zilei, iar acestea sunt: 3, 19, 20, 33, 49, in timp ce culorile care iti readuc zambetul pe buze sunt: verde deschis si albastru. Horoscop 3 februarie .

Horoscop 1 februarie 2021. Zodia care incepe saptamana cu dreptul. Ce veste o sa primeasca

Horoscop 1 februarie 2021. Vesti bune pentru nativii din zodiac, chiar la inceputul lunii si al saptamanii. Ca sa incepem bine, cu dreptul, va prezentam numerele norocoase ale zilei de azi: 2, 24, 35, 44, 47. Culorile norocoase si care te vor bine dispune azi sunt: alb, argintiu, verde pastel. Horoscop 1 februarie 2021 Berbec .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )