Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscopul dragostei. Care este barbatul perfect pentru fiecare femeie, in functie de zodie

Playtech Playtech,
Horoscopul dragostei. Care este barbatul perfect pentru fiecare femeie, in functie de zodie

Astrele vin cu noi indicatii pentru nativii horoscopului. Care este barbatul perfect in functie de zodia lui? Iata cu cine esti compatibila cel mai bine si care va fi cel care iti este sortit! Calitatile si interesele lui iti vor face drumul mai usor spre un viitor sigur cu el. Horoscopul dragostei: Barbatul perfect pentru . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Care este perioada ideala pentru efectuarea vaccinului gripal si cat dureaza imunitatea. Medicii de familie atrag atentia: De regula primim vaccinul foarte tarziu si il facem cand deja epidemia de gripa a inceput

EXCLUSIV Perioada ideala pentru efectuarea vaccinului antigripal, astfel incat sa fim feriti de imbolnavire in sezonul rece, este 1-15 octombrie, considera medicii de familie. Medicul Gheorghe Alexandrescu,.

Un savant renumit a descoperit metoda prin care sa inveti usor si sa nu uiti niciodata. Care este trucul pe care il pot folosi elevii

Richard Feynman, fin observator al gandirii umane si un educator de clasa, a venit cu o solutie pentru iluzia cunoasterii. O poti privi ca pe un test, truc sau pur si simplu ca pe o metoda de invatare rapida. Metoda Feynman: cum sa inveti usor si sa nu uiti niciodata. Trucul descoperit de savant Multi .

Video. Scene halucinante la inceput de an scolar. O invatatoare, surprinsa cum isi trage elevii legati cu o sfoara ca pe animale. Care este motivul

Imagini greu de privit au avut loc la o scoala din Romania, acolo unde o invatatoare si-a primit elevii din clasa pregatitoare intr-un mod extrem de ciudat si marcant pntru cei mici. Pentru a respecta pastrarea distantei sociale, cadrul didactic a adoptat o metoda mai putin ortodoxa de a-i organiza pe acestia. Un parinte a .

Alimentul interzis in Canada, Elvetia si Danemarca. Este foarte daunator pentru oameni, dar romanii il consuma in exces

Margarina devenea produs non-grata, in urma cu 6 ani, in Canada, Danemarca si Elvetia. in 2014, Danemarca a declarat razboi uleiurilor. Printr-o decizie guvernamentala a interzis orice produs alimentar cu mai mult de doua procente grasimi trans. Margarina interzisa in Canada, Elvetia si Danemarca Margarina devenea produs non-grata, in urma cu 6 ani, in Canada, .

Care este relatia dintre Adda si soacra ei: Nu am fost cele mai bune prietene

In poporul roman exista un mit care spune ca de cele mai multe ori soacra nu se intelege bine cu nora. La fel au stat lucrurile si in cazul faimoasei catrareteAdda. Asta, la inceput, pentru ca odata.

Mesaje si urari de Sfanta Sofia. Care este semnificatia acestui nume

Sfanta Sofia este o zi speciala pentru multi oameni. SfantaSofia alaturi de fiicele sale Pistis, Elpis si Agapis sunt sarbatoritepe 17 septembrie. Acestea au trait in Italia in timpul.

Subiectele zilei: Care este motivul schimbarii garniturii de ambasadori ai Romaniei. Cine va fi trimis la post in Rusia; Tariceanu ar putea candida pe lista PSD la parlamentare. Si Dan Voiculescu negociaza dur cu Ciolacu

SPP nu vrea sa spuna ce urgenta avea ministrul Bode pentru a merge cu sirenele pornite. Informatiile se excepteaza de la accesul liber. Scrutinul, stanga germana si UE fata cu Rusia. Derulat in cel mai populat land german, scrutinul local renan s-a soldat cu o victorie verde si una parelnica a CDU.

Care este motivul schimbarii garniturii de ambasadori ai Romaniei

Motivul pentru care Klaus Iohannis a decis rechemarea in tara a nu mai putin de 26 dintre ambasadorii Romaniei, multi dintre ei nume celebre, trimisi sa reprezinte interesele statului in tari complicate din punct de vedere geostrategic, este legat de.

Digi24: EXCLUSIV. Surse: Care este motivul schimbarii garniturii de ambasadori ai Romaniei. Cine va fi trimis la post in Rusia

Motivul pentru care Klaus Iohannis a decis rechemarea in tara a nu mai putin de 26 dintre ambasadorii Romaniei, multi dintre ei nume celebre, trimisi sa reprezinte interesele statului in tari complicate din punct de vedere geostrategic, este legat de.

Reactia DNA in cazul inregistrarii audio in care Nicusor Dan intervine pentru un afacerist controversat

Directia Nationala Anticoruptie a reactionat, luni, dupa aparitia in presa a inregistrarii in care candidatul unic al Dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, intervine pentru un afacerist controversat pentru a rezolva o problema legata de un restaurant.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )