Libnet.ro
UNICEF

09:45

HOROSCOPUL JAPONEZ. Este cel mai sigur si exact zodiac! Afla ce semn zodiacal esti

Antena3 Antena3,
HOROSCOPUL JAPONEZ. Este cel mai sigur si exact zodiac! Afla ce semn zodiacal esti

Cultura captivanta din aceasta parte a lumii se reflecta in denumirile si caracteristicile fiecaruia din cele 11 semne din zodiacul japonez. Tu caruia ii apartii? Afla in functie de data. continuă pe Antena3

Este cel mai periculos aliment. Toti l-am consumat pana acum ca fiind sanatos

Untul de cocos este otrava curata, sustine directorul Institutului de profilaxie si epidemiologie a afectiunilor oncologice a Universitatii din Freiburg, Karin Michels, profesor la Harvard. Dr Karin Michels spune.

Care este cel mai murdar loc dintr-un aeroport! Sigur nu te asteptai la asta

Daca suferiti in mod constat de raceli dupa vacanta, exista ceva in aeroport de care ar trebui sa va feriti: cosurile de la securitatea din aeroport. Potrivit unui nou studiu de la U.

Sony HX99 este cel mai important upgrade pentru camera de la smartphone

Vor mai trece cateva zile pana cand vom atrage atentia asupra tuturor gadgeturilor interesante lansate la IFA 2018, iar lista respectiva include si doua camere compacte de origine japoneza:.

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO, VIDEO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

Care este secretul unei casnicii de peste 80 de ani. Ce a declarat cel mai batran cuplu din lume

Care este secretul unei casnicii de opeste 80 de ani. Ce a spus cel mai batran cuplu din lume Un cuplu din Japonia a batut recordul mondial pentru cea mai lunga casnicie, trecand.

Cel mai trist gadget cu sigla Polaroid e un laptop

Unele dintre cele mai importante branduri din ultimele decenii sunt abuzate de chinezii prin atasarea lor pe o varietate foarte mare de gadgeturi. Cel mai recent exemplu este un laptop Polaroid. Polaroid si Kodak sunt doar doua exemple de companii care au dat tonul in materie de instrumente fotografice, pentru a da faliment in ultimul [].

Acesta e telefonul cu cel mai bun ecran, daca tii cont de parerea altora

La scurt timp dupa lansarea noului smartphone de top Sony Xperia XZ3, cei de la Sony au comandat un studiu independent din partea Strategy Analytics pentru a afla telefonul cu cel mai bun ecran. Cei de la Strategy Analytics au realizat in urma cu cateva zile un studiu independent pentru a afla care este telefonul [].

Drumul National 7 a intrat in reparatii la intrarea pe Autostrada Deva - Sibiu. Este cel mai aglomerat tronson din judet

Cel mai aglomerat tronson al Drumului National 7 din judetul Hunedoara, aflat la intrarea in municipiul Deva, a intrat in reparatii.

Cel mai mare fake-news al zilei, devoalat la Antena 3. Nu va lasati manipulati!

Andreea Sava a devoalat, joi, la Editie speciala, cel mai mare fake-news al zilei, o stire care o avea ca subiect pe Viorica Dancila. Parlamentul European o cheama pe Viorica Dancila in plen, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )