Libnet.ro
UNICEF

05:15

Horoscopul lunii aprilie. Zodiile care isi gasesc sufletul pereche in urmatoarele zile

Antena3 Antena3,
Horoscopul lunii aprilie. Zodiile care isi gasesc sufletul pereche in urmatoarele zile

Horoscopul lunii aprilie. Zodiile care isi gasesc sufletul pereche in urmatoarele zile. Citeste mai mult pespynews. ro . continuă pe Antena3

Scriitorul Mihai Niculescu, personalitatea lunii aprilie la Muzeul Dunarii de Jos

In cadrul Proiectului Mari Personalitati Calarasene, Muzeul Dunarii de Jos prezinta publicului Personalitatea lunii aprilie Mihai Niculescu - scriitor. Nascut la 22 aprilie 1909, la Oltenita, jud. Ilfov, intr-o familie de institutori. , Niculescu s-a mutat cu intreaga familie la Bucuresti, in anul 1920. Aici a urmat Liceul Mihai Viteazul, apoi si-a luat licentele universitare in Litere, Filozofie si in Drept.

HOROSCOP. Ce zodii isi gasesc dragostea in luna aprilie

Luna aprilie vine, la modul general, cu aspecte placute in plan sentimental. Reamintim ca in prima jumatate de luna, Venus, planeta iubirii, se va afla in zodia Pesti, zodie in care exalt.

HOROSCOP. Luna Noua in Berbec: Zodiile care vor avea o perioada fantastica. Totul le merge bine

Luna Noua in Berbec are loc pe 5 aprilie. Aceste trei zodii vor fi afectate in mod pozitiv. HOROSCOP BERBEC- Sezonul Pestilor a fost unul dur, insa acum esti pe teritoriul tau si totul iti merge.

HOROSCOP. Zodiile care sunt greu de iubit

Atunci cand vine vorba de iubire, trebuie sa te implici in relatie, sa fii responsabil si sa iti asumi anumite responsabilitati. Pentru unele persoane este destul de dificil sa isi pastreze.

HOROSCOP 4 APRILIE. Zodia care da lovitura! Castig financiar neasteptat!

Horoscop 4 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 4 aprilie Berbec Puteti avea succes intr-o scurta calatorie de afaceri. Va sfatuim sa fiti prudent si sa evitati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )