Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOPUL lunii MAI, prezentat de Minerva: Care sunt zodiile-vedeta ale primaverii (VIDEO)

B1 B1,
HOROSCOPUL lunii MAI, prezentat de Minerva: Care sunt zodiile-vedeta ale primaverii (VIDEO)

Astrologul Minerva a prezentat duminica, in platoul B1 TV, predictiile astrale pentru luna mai. Luna debuteaza cu un trigon in semne de foc, deci unele dintre cele mai frumoase aspecte, foarte multa. continuă pe B1

Documentatia tehnica pentru modernizarea strazii Bucuresti va fi gata la sfarsitul lunii mai

Pana la sfarsitul lunii mai, autoritatile locale vor finaliza documentatia tehnica pentru depunerea unui proiect cu finantarea europeana ce vizeaza reducerea emisiilor de carbon in Calarasi.

Care sunt regiunile in care pensionarii sunt cu mult mai multi decat salariatii? Ce se intampla in 10-15 ani?

Contextul in care guvernantii discuta desfiintarea Pilonului II de pensii: de 20 de ani, numarul de salariati in Romania este mai mic decat cel al pensionarilor si sunt regiuni in care raportul ajunge si la 1,5 pensionari la un salariat. Situatia inca.

LOTERIA BONURILOR 22 aprilie. Care sunt bonurile trase castigatoare

LOTERIA BONURILOR 22 aprilie Ministerul Finantelor Publice MFP) organizeaza duminica o extragere a bonurilor fiscale, la care participa cele emise intre 22 ianuarie si 23 martie 2018, informeaza.

LOTERIA BONURILOR FISCALE 22 aprilie. Care sunt bonurile castigatoare de astazi

LOTERIA BONURILOR FISCALE 8 aprilie Ministerul Finantelor Publice MFP) organizeaza duminica o extragere speciala a bonurilor fiscale, la care participa cele emise intre 22 ianuarie si 23 martie 2018, informeaza.

Horoscop Taur. Care sunt numerele norocoase ale zodiei

Zodia Taur, o zodie feminina de pamant, definita de stabilitate si guvernata de planeta Venus, este a doua din zodiacul clasic european, care cuprinde 12 zodii. incepe pe data de 21 aprilie si se incheie pe.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )