Libnet.ro
UNICEF

09:31

Horoscopul lunii martie 2018. Zodiile care incep o noua etapa a vietii

Antena3 Antena3,
Horoscopul lunii martie 2018. Zodiile care incep o noua etapa a vietii

HOROSCOP MARTIE 2018 BERBEC Dragoste. Prima saptamana din martie 2018 este palida in materie de relatii, poate chiar incomoda. Prin urmare, nu este cazul sa faci planuri mari pentru Ziua. continuă pe Antena3

Horoscop saptamanal pentru job si cariera 26 februarie 4 martie 2018. Luna plina din 2 martie vine cu noi oportunitati

Horoscop saptamanal JOB CARIERA. Aspectele planetare fac ca saptamana 26 februarie 4 martie 2018 sa fie una intensa pentru toate semne si in toate sectoarele vietii. In prima parte a saptamanii, Venus si Mercur se.

Horoscop dragoste pentru saptamana 26 februarie 4 martie 2018. Conflicte in cuplu pentru mai multe zodii

Horoscop dragoste. Iata ce va rezerva astrele in plan amoros in saptamana 26 februarie 4 martie 2018. Mai multe zodii pot aflea conflicte in cuplu din cauza comunicarii deficiente. Sanse pentru idile noi.

Delegatia MCV vine in Bucuresti la mijlocul lunii martie, ministrul Justitiei cere informatii de la parlament

O noua misiune de evaluare a Comisiei Europene in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) va veni in Romania in perioada 14-16 martie, iar ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a solicitat informatii de la comisia juridica privind stadiul proiectelor legislative din acest domeniu, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor, deputatul PSD Georgian Pop.

Horoscopul saptamanii 23 februarie-1 martie 2018. Ce pregatesc astrele pentru saptamana ce urmeaza

Berbec Va ocupati de problemele voastre de sanatate sau ale cuiva din familie care are nevoie de ajutor. Daca e vorba de voi, o sa realizati cat de mult va afecteaza munca in exces si dezordinea din.

Zodiile care au noroc cat pentru o viata in 2018. Afla daca si tu numeri printre ele

Astrele dezvaluie care vor fi cele mai norocoase zodii din anul 2018. RAC Daca anul 2017 a fost un an plin de dezamagiri pentru acesti nativi, anul 2018 va veni doar cu soare si voie buna. Vor incepe.

LOTO 6/49. Zodiile care pot castiga la LOTO in aceste zile

In anul 2018 exista cateva semne zodiacale care primesc bani multi si pot castiga la Loto. BERBEC Voi va numarati printre norocosii zodiacului in 2018, mai ales in ceea ce priveste sectorul.

Zodiile care stapanesc arta manipularii. Cei din jurul lor nu au nicio sansa

In functie de semnul lor astral, unele persoane ar putea sate convingamai usor decat altele. Exista cinci zodii care stapanesc arta manipularii. Scorpion-isi stabilesc clar.

Horoscop zilnic 27 februarie 2018. Zodia care va primi bani si va avea propuneri pentru noi colaborari

Berbec Comunicati foarte bine cu cei din jur ceea ce va ajuta sa va afirmati in societate. Puteti incepe o noua afacere, cu conditia sa finalizati lucrarile deja incepute. Taur Astazi sunteti.

Horoscopul iubirii pentru saptamana 26 februarie - 4 martie. Zodiile care vor plange amarnic

Saptamana 26 februarie - 4martie se anunta una plina de dragoste si de armonie in cuplu. Nu pentru toatezodiile, insa, pentru ca daca pentru unele soarele va rasari si va fi doar lapte si.

Zodiile care nu iarta si nu uita nimic, niciodata. Iata pe cine nu trebuie sa superi

Pentru aceste zodii cuvantul iertare nu face parte din vocabularul lor. Ai grija cum te porti cu ele ca sa nu ajungi in situatia neplacuta de a-ti cere scuze si de a fi tratata cu nepasare, indiferent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2683 seconds )