Libnet.ro
UNICEF

06:15

Horoscopul pentru a doua saptamana a lunii iulie, prezentat de Alina Badic, alaturi de Valeriu Panoiu(VIDEO)

B1 B1,
Horoscopul pentru a doua saptamana a lunii iulie, prezentat de Alina Badic, alaturi de Valeriu Panoiu(VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia de sambata a emisiunii 360 de grade, impreuna cu invitatul sau, Valeriu Panoiu, despre predictiile astrale pentru a doua saptamana din luna. continuă pe B1

Wimbledon: Roger Federer, calificare en-fanfare in a doua saptamana a Grand Slam-ului londonez

Roger Federer a avut momente bune in care a dat senzatia impotriva lui Mischa Zverev ca se afla la un antrenament cu public pe arena centrala de la All England Club. Doar primul set a oferit putin suspans 7-63)), in timp ce urmatoarele au fost in oglinda: 6-4. Mister Perfect a incantat publicul cu executiile sale, asta in conditiile in care nu a parut la turatie maxima a obtinut sambata calificarea in optimi). Sa ne bucuram, urmeaza a doua saptamana a competitiei londoneze.

n primele zile ale lunii iulie, ANAF a rambursat TVA n valoare de 846,60 milioane de lei

In zilele de 3 si 4 iulie 2017, Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a rambursat TVA in valoare de 846,60 milioane de lei. Suma include, in ordinea vechimii, toate deconturile de TVA solutionate prin decizii de rambursare, au anuntat joi reprezentantii Fiscului. In luna iunie 2017, ANAF a rambursat TVA in valoare de 1. 287,5 milioane lei, cu 513,3 mai mult decat in luna iunie 2016 774,2 mil lei). Rambursarea TVA se realizeaza lunar, prin selectie la nivel national a tuturor deconturilor negative cu optiune de rambursare solutionate pana la data extragerii informatiilor, potrivit principiului cel mai vechi decont se stinge primul . in cazul compensarilor totale sau partiale se solutioneaza toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare, mai spun oficialii ANAF.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )