Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscopul pentru weekendul 31 octombrie-1 noiembrie 2020: Zodia care se va confrunta cu probleme de sanatate

B1 B1,
Horoscopul pentru weekendul 31 octombrie-1 noiembrie 2020: Zodia care se va confrunta cu probleme de sanatate

Nativii Gemeni se confrunta cu probleme de sanatate. Trebuie sa mearga urgent la medic. Horoscop pentru weekendul, 31 octombrie -1noiembrie 2020, pentru fiecare zodie Zodia. continuă pe B1

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 02-08 noiembrie 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru saptamana 02-08 noiembrie 2020. Potrivit acestora, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru.

Horoscop 29 octombrie 2020. Zodia asta primeste o promovare la job! Vin mai multi bani

Astrologul Roxana Lusneac a realizat horoscopul zilei de 29 octombrie 2020. Noroc mare din punct de vedere financiar pentru una dintre zodii: se anunta o promovare la job. Afla si tu ce iti rezerva astrele joi! Ce spune horoscopul despre ziua de joi, 29 octombrie 2020. BERBEC Se anunta o zi cu multe invataminte din .

METEO noiembrie 2020. Lapovita si ninsorile vor pune stapanire pe Romania. De cand

Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru luna noiembrie 2020 si au aflat cum va fi vremea in ultima luna de toamna. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie, lapovita si ninsorile vor pune stapanire pe Romania. ANM a emis prognoza meteo pentru noiembrie 2020 Administratia Nationala de Meterologie a emis o noua prognoza meteo pentru ultima luna .

De ce ii este frica lui Dodon de diaspora moldoveneasca din Uniunea Europeana la alegerile prezidentiale din 1-15 noiembrie 2020?

Duminica, 1 noiembrie 2020, in Republica Moldova se vor desfasura alegerile prezidentiale. Dintre cei 8 candidati inscrisi in cursa electorala, in turul doi al alegerilor, in 15 Noiembrie, vor intra Maia Sandu si Igor Dodon. Datorita diferentei reduse dintre cei doi candidati, fiecare vot este foarte important. Iar sutele de mii de moldoveni din strainatate pot decide cine va fi viitorul presedinte al Republicii Moldova, scrie Marius Diaconescu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Prognoza meteo noiembrie 2020. Cum va fi vremea in ultima luna de toamna

Luna noiembrie 2020 vine cu temperaturi in scadere, fata de ultimele saptamani ale lunii octombrie. Mercursul din termometre va cobori, dar valorile vor fi in continuare in limita specifica acestei perioade a .

Vibratia si potentialul zilei de 1 noiembrie 2020. Ce trebuie sa faci pentru a depasi incarcatura apasatoare si a avea succes saptamana viitoare

Vibratia si potentialul zilei de 1. 2020 este 7, al carui simbol este format din triungi si cruce sau triunghi si patrat. Auzim peste tot, iar in ultima vreme din ce in ce mai des, cuvantul vibratie. Dar oare ce anume inseamna?.

Horoscop zilnic - vineri, 30 octombrie 2020. Zodia Varsator va lua o decizie extrem de importanta

Nativii Sagetator trebuie sa se hotarasca ce isi doresc cu adevarat, sa nu mai alerge dupa 2 iepuri deodata. Horoscop pentru vineri, 30 octombrie 2020, pentru fiecare.

Preturile la telefonia fixa ar trebui sa scada de la 1 noiembrie 2020

Furnizorii de telefonie fixa sunt obligati ca, de la 1 noiembrie, sa-si reduca cu 30% tariful maxim perceput pentru terminarea apelurilor fixe in propriile retele, noul tarif maxim fiind plafonat la 0,098 eurocentiminut, a anuntat vineri autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Reducerea acestui tarif se aplica acordurilor de interconectare cu operatorii de telefonie fixa, urmand sa fie reflectata in pretul platit de utilizatorii finali in functie de politicile comerciale ale fiecarui operator, spune autoritatea.

Calendar crestin ortodox noiembrie 2020: Soborul Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil. Sfantul Ap. Andrei

Luna Noiembrie este cunoscutasi ca Brumar, iar credinciosii ortodocsi au mai multe motive de sarbatoare. Potrivitcalendarului crestin ortodox, printre cele mai importante amintim de Soborul Sf.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )