Libnet.ro
UNICEF

15:31

HOROSCOPUL pentru zodia PESTI, in perioada 5-11 aprilie, prezentat de Alina Badic (VIDEO)

B1 B1,
HOROSCOPUL pentru zodia PESTI, in perioada 5-11 aprilie, prezentat de Alina Badic (VIDEO)

Alina Badic a prezentat in editia de sambata a emisiunii 360 de grade predictiile astrale pentru saptamana 5-11 aprilie. Conjunctie Marte-Saturn in semnul Varsatorului, conjunctie Mercur-Neptun. continuă pe B1

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 2 APRILIE 2020 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 2 APRILIE 2020 pentru Zodia Pesti: Poate acum da, stai pe loc, dar e doar o perioada de platou care, desi nu aduce nimic nou, e ragazul ideal pentru un respiro, pentru a mai acumula energie,.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 APRILIE 2020 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 APRILIE 2020 pentru Zodia Pesti: O vorba aruncata in vant poate avea efecte mai grave decat s-ar putea crede, de aceea trebuie sa manevrezi cuvintele cu maxima prudenta. Poate.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 3 APRILIE 2020 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 3 APRILIE 2020 pentru Zodia Pesti: O solutie practica vine exact cand aveai mai mare nevoie de un pont salvator. Pune imediat in practica acest sfat, pentru ca va rezolva cu bine o.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 1 APRILIE 2020 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 1 APRILIE 2020 pentru Zodia Pesti: Esti un pic reticent la nou, desi nu esti din fire asa, dar de data aceasta ai mari rezerve daca aceasta viziune noua ti se potriveste. inainte.

AGENTIILE DE PRESA: Coreea de Sud lanseaza campania pentru alegerile legislative din 15 aprilie

In Coreea de Sud a inceput joi campania oficiala pentru alegerile legislative din 15 aprilie si este de asteptat ca evaluarea raspunsului guvernamental la pandemia cu noul coronavirus sa constituie o tema majora, relateaza Yonhap si Kyodo.

ştiri de la B1

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2948 seconds )