Libnet.ro
UNICEF

11:16

HOROSCOPUL pentru zodia SAGETATOR, in perioada 5-11 aprilie, prezentat de Alina Badic (VIDEO)

B1 B1,
HOROSCOPUL pentru zodia SAGETATOR, in perioada 5-11 aprilie, prezentat de Alina Badic (VIDEO)

Alina Badic a prezentat in editia de sambata a emisiunii 360 de grade predictiile astrale pentru saptamana 5-11 aprilie. Conjunctie Marte-Saturn in semnul Varsatorului, conjunctie Mercur-Neptun. continuă pe B1

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 APRILIE 2020 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 APRILIE 2020 pentru Zodia Sagetator: E o placere sa pierzi vremea alaturi de cei dragi pe langa casa, pentru ca tot deliciul zilei e asigurat de lucruri marunte, nu de cele mai.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 3 APRILIE 2020 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 3 APRILIE 2020 pentru Zodia Sagetator: Timpul are o conotatie cu totul speciala acum pentru tine, deoarece simti, mai mult ca oricand, lentoarea cu care trec orele pe langa tine. Totul.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 2 APRILIE 2020 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 2 APRILIE 2020 pentru Zodia Sagetator: Azi te simti complet in largul tau, liber, poti pluti incotro doresti, fara sa tii cont, nicio clipa, de ceea ce se petrece in jur. Chiar.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 1 APRILIE 2020 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 1 APRILIE 2020 pentru Zodia Sagetator: Lasa incrancenarile, grijile, problemele, scoate aceste cuvinte din vocabular, si lasa-te condus de joc, asa cum faceai cand erai mic.

AGENTIILE DE PRESA: Coreea de Sud lanseaza campania pentru alegerile legislative din 15 aprilie

In Coreea de Sud a inceput joi campania oficiala pentru alegerile legislative din 15 aprilie si este de asteptat ca evaluarea raspunsului guvernamental la pandemia cu noul coronavirus sa constituie o tema majora, relateaza Yonhap si Kyodo.

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )