Libnet.ro
UNICEF

14:15

HOROSCOPUL runelor saptamana 8-14 iulie, cu Mihai Voropchievici. Berbecii au protectie divina, Leii sunt dispusi la batalii

Antena3 Antena3,
HOROSCOPUL runelor saptamana 8-14 iulie, cu Mihai Voropchievici. Berbecii au protectie divina, Leii sunt dispusi la batalii

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse previziunile runelor pentru saptamana 8-14 iulie. continuă pe Antena3

HOROSCOPUL runelor saptamana 8-14 iulie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are protectie divina

Numerologul Mihai Voropchievici prezinta in scurt timp la Adevaruri ascunse previziunile runelor pentru saptamana 8-14 iulie. Stire in curs de actualizare .

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Zilele norocose ale lunii iulie pentru fiecare zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, zilele norocoase ale lunii iulie 2019 pentru fiecare zodie in parte. HOROSCOP BERBEC: Sunt foarte norocosi in luna iulie,.

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru, despre hotii de energie. Cum ne protejam de vampirii energetici

Numerologul Mihai Voropchievici si bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au explicat, sambata, la Adevaruri ascunse, care sunt cei 10 hoti de energie. Nu doar persoanele cu care interactionam ne fura energia,.

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Semnificatia lui 8 in numerologie

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre semnificatia in numerologie a numarului 8. Este numit numarul corect. Este numarul echilibrului si al succesului.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Ce semnificatie are 7 in numerologie

Cifra 7reprezinta intelepciunea,a explicat numerologul Mihai Voropchievici la Magia zilei. 7 este asociat cu indoiala si minciuna. 7 intensifica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )