Libnet.ro
UNICEF

13:30

HOROSCOPUL saptamanii 13-19 ianuarie: Zodiile care vor avea o saptamana de cosmar

Antena3 Antena3,
HOROSCOPUL saptamanii 13-19 ianuarie: Zodiile care vor avea o saptamana de cosmar

Saptamana 13 - 19 ianuarie aduce doar dureri de cap pentru aceste trei semne zodiacale. continuă pe Antena3

Horoscop Cristina Demetrescu: ZODIILE care VOR AVEA MARI PROBLEME DE SANATATE, in 2020! Neaparat trebuie sa mergeti la un control

Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2020. BABA VANGA, PROFETIE DE COSMAR: AM INTRAT iN ANUL APOCALIPSEI: URGIA E APROAPE Capricornii se vor bucura de incheierea unui ciclu dificil, plin de obstacole,.

Statele Unite si China vor avea discutii bianuale pentru rezolvarea disputelor comerciale

Statele Unite si China vor avea discutii bianuale pentru reforme in ambele tari si rezolvarea disputelor comerciale, a relatat, sambata, publicatia Wall Street Journal.

Primarul din Tg. Mures vrea ancheta sociala obligatorie pentru cuplurile care vor sa faca un copil Florea: Tiganii sunt o problema serioasa a Romaniei Ma doare in fund de cei care ma fac nazist

Nemultumit de discutia privind dublarea alocatiei pentru copii, primarul din Targu Mures, Dorin Florea, vine cu o propunere socanta. El spune ca este nevoie de introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor sa aduca pe lume copii. Viitorii parinti ar trebui sa faca dovada unui loc de munca si a unei locuinte stabile, a unei situatii financiare acceptabile. De asemenea, spune Florea, viitorii parinti trebuie sa aiba un nivel de educatie minim stabilit prin lege si, totodata, ar trebui stabilita o varsta minima la care un adult sa devina parinte. CNCD s-a autosesizat in cazul declaratiilor primarului Dorin Florea.

Acestea sunt zodiile care isi vor gasi iubirea in anul 2020

Noul An va fi unul plin de evenimente astrologice care influenteaza atat viata, cat si relatiile zodiilor. Cinci zodii vor fi influentate de evenimentele astrologice, care le vor favoriza aparitia unei mari iubiri.

ZILE LIBERE 2020. Cate vacante vor avea romanii in acest an

Anul 2019 a oferit o multime de mini-vacante care s-au legat cu sarbatorile legale. Va fi la fel si in 2020? Sa vedem!.

Tinerii care vor sa fie pensionari la 40 de ani au un sistem excelent pentru asta

Din ce in ce mai multi oameni vor sa duca o viata mai relaxata, lipsita de stresul cotidian. Asta inseamna sa te pensionezi mai devreme si sa faci tot ce iti sta in putinta pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )