Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscopul saptamanii 18-24 iunie, cu Camelia Patrascanu. Zodia care va avea o saptamana grozava

Antena3 Antena3,
Horoscopul saptamanii 18-24 iunie, cu Camelia Patrascanu. Zodia care va avea o saptamana grozava

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru saptamana 18-24 iunie. Berbec - berbecii au o saptamana grozava. Se pot sprijini pe familie, se pot consulta cu persoanele apropiate. continuă pe Antena3

Horoscop saptamana 18-24 iunie, cu Camelia Patrascanu. Zodia care va avea o saptamana grozava

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru saptamana 18-24 iunie. Berbec - berbecii au o saptamana grozava. Se pot sprijini pe familie, se pot consulta cu persoanele apropiate.

Horoscop de weekend, cu astrologul Camelia Patrascanu. Zodia care va avea parte de o zi grozava

Camelia Patrascanu a prezentat horoscopul pentru ziua de sambata. Zodiile vor avea chef de distractie datorita Lunii aflate in Leu, dar vor fi si orgolii. Se pare ca vom reactiona cam violent la ceea ce.

Horoscopul zilei de 15 iunie cu Camelia Patrascanu. O zodie se bucura de colaborari interesante

Avem inspiratie si intuitie astazi. Trebuie sa mergem pe firul inimii daca vrem sa gasim cea mai buna solutie. Berbec. E o zi foarte buna in familie. Taur. Se intalnesc cu persoane de la.

Horoscopul zilei de 14 iunie cu Camelia Patrascanu. intalniri importante pentru o anumita zodie

Toata ziua e destinata solutiilor, inspiratiilor si crearii de alternative de noi posibilitati in viata. Berbec. Au nevoie de solutii, idei sau informatii. Taur. Vor sa faca rost de bani.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 17 IUNIE 2018 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 17 IUNIE 2018 pentru Zodia Taur - A sta acasa, singur, impovarat de stresul acumulat pe parcursul saptamanii, nu e cea mai buna solutie. Ai avea nevoie de compania unei persoane mature .

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 IUNIE 2018 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 IUNIE 2018 pentru Zodia Fecioara - Rezerva-ti ziua pentru activitati usoare sau pentru treburi personale, de care vrei sa stii doar tu. HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 IUNIE 2018 pentru Zo.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 17 IUNIE 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 17 IUNIE 2018 pentru Zodia Pesti - Ceva iti spune sa nu te implici deocamdata intr-o directie aflata inca la inceput. Nu ai toate informatiile de care ai nevoie, ci acestea ar putea sa mai.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 17 IUNIE 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 17 IUNIE 2018 pentru Zodia Scorpion - Ai mare grija la ceea ce faci, pentru ca esti in fata unei ispite care iti poate cauza mari prejudicii de imagine sau de.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 17 IUNIE 2018 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 17 IUNIE 2018 pentru Zodia Balanta - Un conflict de pareri poate degenera astazi intr-o disputa aprinsa care poate duce la un final nefericit. Ai grija la ce spui, la tonul categoric pe ca.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 17 IUNIE 2018 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 17 IUNIE 2018 pentru Zodia Fecioara - Daca vrei sa ai o zi productiva, fa echipa cu o persoana de sex opus dintr-o zodie activa, care sa-ti dea si tie mai mult chef de munca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )