Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOPUL saptamanii in curs! Zodiile care vor avea o saptamana de vis

Antena3 Antena3,
HOROSCOPUL saptamanii in curs! Zodiile care vor avea o saptamana de vis

Saptamana 9 - 15 septembrie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR - Te simti motivata si ambitioasa, gata sa abordezi toate proiectele care ti se propun. Ai idei bune si energie sa. continuă pe Antena3

HOROSCOPUL saptamanii in curs! Zodiile care vor avea un final de saptamana de vis

Saptamana 9 - 15 septembrie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR - Te simti motivata si ambitioasa, gata sa abordezi toate proiectele care ti se propun. Ai idei bune si energie sa.

HOROSCOPUL saptamanii 9 - 15 septembrie. Zodiile care vor avea o saptamana de cosmar. Nimic bun nu li se intampla

Saptamana 9 - 15 septembrie aduce doar lucruri rele pentru aceste trei zodii. HOROSCOP GEMENI - Incepi sa confunzi confortul cu complezenta. Incepi sa cauti un confort emotional, insa nu il vei gasi in.

Incubatoarele de afaceri romanesti vor avea valabilitate nelimitata (proiect de lege)

Incubatoarele de afaceri, care gazduiesc startup-urile romanesti si le ofera diverse servicii si facilitati cu costuri reduse, vor avea valabiltate pe perioada nedeterminata, potrivit unui proiect de lege trimis, joi, la Parlament, de catre Guvern.

Cazul Caracal: cine sunt primii politisti care vor fi pusi sub acuzare de Sectia Speciala

Violeta Mirea, Vasile Marian si Eugen Tenea sunt cei trei politisti care vor fi pusi sub acuzare de Sectia Speciala in dosarul Caracal, au declarat pentru G4Media. ro surse judiciare.

HOROSCOPUL saptamanii 9 - 15 septembrie: Luna Noua in Pesti aduce schimbari importante - VARSATORII trec prin transformari profunde

Saptamana 9 - 15 septembrie aduce schimbari pentru toate semnele zodiacale. HOROSCOP BERBEC - In aceasta saptamana vei invata cum sa echilibrezi lumea reala si lumea fantastica in care vrei sa te retragi.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care nu se justifica in fata nimanui

Aceste zodii nu doar ca nu fac lucruri pentru a fi pe placul celor din jur, insa sunt extrem de asumate cu stilul lor de viata, credintele pe care le au si nu vor sa se alinieze unor asa-zise trend-uri.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care se umplu de bani in luna septembrie

Toamna aceasta, unele semne zodiacale sunt destinate sa faca bani. Este de ajuns sa-si puna mintea la contributie si norocul le va surade. Este important ca persoanele care fac parte.

HOROSCOP. Zodiile care pun mereu iubirea pe primul plan

Cand ne aflam intr-o relatie ne dorim sa fim pe primul loc in prioritatile partenerului nostru. Vrem sa fim cu cineva care este dispus sa faca orice pentru noi ca relatia sa functioneze si.

Gheorghe Piperea afirma ca la iarna bucurestenii vor avea caldura

Se apropie sezonul rece. Sunt cunoscute problemele de rentabilitate grave pe care le are sistemul ce.

Miercuri este ultima zi in care romanii din diaspora care vor sa voteze la prezidentiale se pot inregistra

Miercuri este ultima zi in care cetatenii care vor sa voteze in strainatate la prezidentiale se pot inregistra pe www. votstrainatate. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2203 seconds )