Libnet.ro
UNICEF

10:30

HOROSCOPUL saptamanii 1 - 7 iulie 2019: Zodiile care vor avea o saptamana perfecta. Se simt binecuvantate

Antena3 Antena3,
HOROSCOPUL saptamanii 1 - 7 iulie 2019: Zodiile care vor avea o saptamana perfecta. Se simt binecuvantate

HOROSCOPUL saptamanii 1 - 7 iulie 2019 aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP RAC - Apar schimbari uriase in viata ta si incepi sa te transformi. Asteapta-te sa iti schimbi modul de gandire si. continuă pe Antena3

HOROSCOP luna IULIE 2019: Zodiile care vor avea o luna groaznica, insa totul se intampla cu un motiv

Luna Iulie 2019 nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC - Nu te simti deloc in apele tale. Te simti trista si nesigura. Nu reusesti sa comunici cu familia si ai probleme in.

FOTO Primaria Cluj-Napoca face zece parcuri noi care vor avea in total 110 hectare, urmand sa investeasca pana la 100 milioane de euro

Primaria Cluj-Napoca vrea sa faca zece parcuri care vor avea in total 110 hectare. Amenajarea acestora va costa, in total, intre 90 si 100 milioane de euro, a declarat primarul Emil Boc pentru HotNews. ro. Circa 40 milioane de euro ar putea veni din fonduri europene. O parte sunt spatii verzi noi, altele presupun amenajarea unor zone verzi lasate in paragina. Proiectele sunt in diverse stadii: pentru unele abia se stabileste locatia, pentru altele s-au facut studiile de fezabilitate, concursurile de solutii si s-au atribuit contractele de executie, a postat primarul pe pagina de Facebook. Cele mai mari vor fi Parc Est - 46,19 ha, Padurea Clujenilor 21,3 ha) si Zona verde Cetatuia 10 ha).

HOROSCOP saptamanal 1 - 7 iulie 2019. Zodia care se foloseste de farmecul personal pentru a trece mai usor peste toate

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toata saptamana 1 - 7 iulie 2019. HoroscopBERBEC:Norocul pare sa fie de partea dumneavoastra in aceste zile si nu trebuie sa asteptati prea.

HOROSCOP iulie 2019. Zodia care are parte de o luna plina de iubire

Horoscop Rac Luna aceasta este despre familie. Petreci mult timp alaturi de persoanele importante din viata ta si te bucuri de sustinere si de discutii pline de profunzime. in plus, te concentrezi pe.

Eclipsa totala de Soare pe 2 iulie 2019. Unde va fi vizibil fenomenul

O eclipsa totala de Soare se va produce pe 2 iulie 2019. O oculatie solara se produce atunci cand Luna trece intre Pamant si Soare prin fata Soarelui, iar vazut de pe Pamant, discul Lunii, care e, de obicei, mai mare decat cel al Soarelui, se va interpune intre privitor si Soare, blocand lumina, acoperind .

SUBIECTE LA LIMBA ROMANA, EDU.RO. Ce pica la BAC 1 IULIE 2019

Probele scrise ale examenului national de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2019, incep luni, cu testul de Limba si literatura romana, potrivit calendarului aprobat de.

HOROSCOP, cu Minerva pentru saptamana 1-7 iulie 2019. Berbecii au probleme financiare, Leii cauta raspunsuri

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 1-7 iulie 2019. E, aici avem cateva ceva de spus. in primul rand, avem o eclipsa totala de Soare pe 2 iul.

HOROSCOP. Zodiile care raman suparate pe tine mult timp. Nu mai reusesti sa le intri in gratii

Aceste zodii prefera sa ramane suparate pe tine decat sa faca primul pas spre impacare. HOROSCOP TAUR - Nu vor uita niciodata ce ai facut. Taurii sunt incapatanati si isi pierd increderea in persoane destul .

2 IULIE 2019: Ce PREVESTESTE cea de-a XII-a ECLIPSA TOTALA de Soare din sec. al XXI-lea. Aveti mare grija...

Oeclipsa totala de Soareva avea loc marti,2 iulie, fiind cel de-alXII-a fenomen astrologic de acest tip dinsecolul al XXI-lea. Vizibilitatea sa maxima va fi in America de.

BACALAUREAT 2019. Cand se vor afisa primele rezultate

REZULTATE BACALAUREAT 2019 edu. ro. Probele scrise ale examenului national de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2019, incep luni, cu testul de Limba si literatura romana, potrivit calendarului aprobat de Ministerul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )