Libnet.ro
UNICEF

07:30

Horoscopul zilei de 18 mai cu Camelia Patrascanu. O zodie trebuie sa fie atenta la cheltuieli

Antena3 Antena3,
Horoscopul zilei de 18 mai cu Camelia Patrascanu. O zodie trebuie sa fie atenta la cheltuieli

Berbec. Casa si caminul si familia sunt pe primul loc sau, pentru altii, mediul sau anturajul profesional. Taur. Vorbe bune astazi si foarte aplicate. Trebuie sa veniti cu date, cu cifre pentru a va. continuă pe Antena3

Horoscopul zilei 9mai, cu Camelia Patrascanu. Zodia care va avea de suferit din cauza celor din jur

Camelia Patrascanu a prezent, miercuri, la Antena 3, horoscopul zilei pentru fiecare zodie in parte. Berbec - Atentie la starile sufletesti ale celor din jur Taur - Pot.

Horoscopul zilei de 15 mai cu Camelia Patrascanu. Zi importanta pentru o zodie

Berbec. Unii se pot gandi sa-si schimbe meseria, altii se gandesc ca in meseria lor sa se impuna mai mult, sa ia sarcini mai grele si sa-si impresioneze sefii. Taur. Luna Noua se produce in semnul lor.

Horoscopul zilei 17 mai, cu astrologul Camelia Patrascanu. Zodia care va avea parte de succes financiar

Berbec - au o zi frumoase pentru vorbe, vorbe de dragoste sau vorbe politicoase si diplomate de mare ajutor atat in business cat si in relatiile de familie. Taur - conjunctia Luna-Venus poate aduce bani, fie.

Horoscop VINERI 18 mai 2018. Ultimele lectii de la Taur, pentru fiecare zodie!

Iata horoscopul zilei pentruVINERI 18 mai 2018, ne aflam spre finele unei saptamani magice si decisive din punct de vedere astral. Maine Venus intra in Rac. Iar dupa Luna noua in Taur de marti, la cateva.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Pesti - Esti influentabil si toate povestile care ajung la urechile tale te fac sa-ti pierzi curajul de a duce mai departe ce ai inceput.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Balanta - Ca sa te eliberezi de o povara pe care o tot duci pe umeri, e mai bine sa accepti acum un compromis. HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Fecioara - Ai invatat multe de la viata si azi ai ocazia de a arata concret efectele unei anumite lectii asumate candva. HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pent.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Taur - Nu compara norocul tau cu al altora, pentru ca viata nu e echitabila pentru toata lumea. HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Taur - Nu pleca.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Varsator - Ai la cine apela la nevoie pentru a te imbarbata si stimula intr-un moment in care nu gasesti energie in interiorul tau. Ai pe cineva mai puternic.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Capricorn - Desi erai foarte concentrat la un proiect ce parea sa mearga bine, azi apare o alta varianta la fel de tentanta care-ti da peste cap toata organizarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )