Libnet.ro
UNICEF

21:15

Horoscopul zilei, 29 iulie 2020. Ce zodie are numai de castigat daca sta cu ochii in patru

Playtech Playtech,
Horoscopul zilei, 29 iulie 2020. Ce zodie are numai de castigat daca sta cu ochii in patru

Astrele vin cu noi vesti pentru cele 12 semne. Prin ce vor trece nativii in ziua de miercuri, 29 iulie? O zodie are de castigat multe lucruri, daca va fi atenta la detalii si va sta cu ochii in patru. Horoscop pentru miercuri, 29 iulie 2020 Berbec Atentia ta este toata catre partea profesionala. continuă pe Playtech

Calendar ortodox, 29 iulie 2020. Sfantul facator de minuni. Rugaciunea care te scapa de necazuri

Pe data de 29 iulie este praznuit Sfantul mare Mucenic Calinic, cel pe care, datorita iubirii neclintite fata de Dumnezeu, a fost inzestrat de Tatal Ceresc cu harul facerii de minuni. Credinciosii care i se roaga gasesc la acest sfant, ajutor grabnic si raspuns la toate problemele care nu le dau pace. Sfantul facator de .

Prognoza meteo, miercuri, 29 iulie 2020. Informatii ANM: cod galben de canicula si 38 de grade Celsius

Caldura devine principala problema. Atmosfera se incinge la amiaza, iar prin sud-est se instaleaza canicula. Aerul devine irespirabil in multe regiuni si temperaturile resimtite vor fi cu mult peste cele inregistrate. Prognoza meteo, miercuri 29 iulie 2020: cod galben de canicula Vremea va fi calduroasa, local caniculara la amiaza in regiunile sudice si estice. Indicele .

Horoscop zilnic - marti, 28 iulie 2020. Leii au nevoie de solitudine, pentru a-si pune ordine in ganduri

Pe 28 iulie 2020, nativii Leu au nevoie de un moment de solitudine, pentru a-si da seama daca sunt sau nu langa persoana potrivita. in schimb, vom auzi de nativi Fecioara care au hotarat brusc sa se.

Horoscop zilnic - luni, 27 iulie 2020. Capricornii au parte de momente speciale alaturi de persoana iubita

Pe 27 iulie 2020, nativii Berbec ar trebui sa acorde un plus de atentie in discutiile cu cei dragi. Daca sunt prea transanti, ar putea sa-i supere. Pentru Balante, efortul depus in ultima vreme la serviciu,.

Horoscop zilnic, luni, 27 iulie 2020. Momente de tensiune pentru aceasta zodie

Actiunea este plina si putin tensionata la inceput pentru aceasta zi. Cu siguranta, ati avut parte de erori si pur si simplu trebuie sa faceti ceva in acest sens! Horoscop 27 iulie 2020 Jupiter in Capricorn si Neptun in sextilul Pestilor pentru a doua oara in acest an, punandu-va intr-o reverie profunda. A face ceva .

Prognoza meteo ANM pentru marti, 28 iulie 2020. Temperaturile se mentin ridicate

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza meteo. Care sunt maximele si minimele pentru ziua de marti, 28 iulie? Meteorologii indica faptul ca nu scapam deocamdata de temperaturile ridicate. Prognoza meteo pentru marti, 28 iulie 2020 Meteorologii anunta faptul ca vom avea din nou canicula si disconfort termin in zona .

MAE, atentionare de calatorie: Stare de alerta pentru incendii de vegetatie in Portugalia, intre 27 si 29 iulie

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorii pentru romanii aflati in Portugalia intre 27 si 29 iulie, perioada pentru care autoritatile lusitane au instituit stare de alerta pentru.

Horoscop zilnic, 28 iulie 2020. Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi

Este luna scorpionului, un moment feroce si intens, care te indeamna sa faci fata provocarii. Luna creste in intensitate si ati avut deja de a face cu unele crize si ganditi-va ce trebuie sa facetti ca sa fiti pe picioarele dvs. , cand lucrurile au devenit destul de complicate. Astazi, Luna are doar aspecte pozitive si .

Calendar ortodox, 28 iulie 2020. Ce sfinti sunt praznuiti astazi

Pe 28 iulie 2020 se sarbatoresc sfintii Prohor, Nicanor, Timon si Parmena. Acestia fac parte din primii sapte diaconi ai Bisericii. Hirotonirea lor in treapta de diacon este relatata in Faptele Apostolilor 6,1-6). Calendar ortodox, 28 iulie 2020. Ce sfinti sunt sarbatoriti astazi Pe data de 28 iulie se sarbatoresc 4 sfinti care au facut .

Curs valutar BNR, marti, 28 iulie 2020. Stabilitate sau destabilizare pentru moneda nationala azi?

BNR va emite noul curs valutar marti, 28 iulie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR, luni, 27 iulie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valoarea monedelor lumii marti, 28 iulie 2020. Data .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )