Libnet.ro
UNICEF

07:15

Horoscopul zilei pentru MIERCURI 3 APRILIE. Pregatirea terenului pentru Luna Noua de vineri!

B1 B1,
Horoscopul zilei pentru MIERCURI 3 APRILIE. Pregatirea terenului pentru Luna Noua de vineri!

Astazi Luna aluneca usor in Pesti si ceva iese si se disipa din viata ta. Este un final bun. Este un semn ca obstacolele se dizolva incet incet. Nu mai este timpul sa te invarti in cerc, nu mai ai de ce sa stai in. continuă pe B1

Horoscopul zilei pentru LUNI 1 APRILIE:Start de aprilie cu pacaleli?

Luna aprilie incepe cu evenimente astrologice puternice, daca e sa vorbim doar de cele trei planete care intra in retrograd in aprilie, Jupiter, Pluto si Saturn. Dar ieri, 31 martie, Marte a intrat in Gemeni pentru 6.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru duminica 31 martie 2019. Ultima zi de martie aduce o surpriza astrala!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 31 MARTIE 2019; ultima zi din luna martie este speciala pentru ca Marte, planeta energiei, actiunii, impulsurilor intra in Gemeni si va sta aici tocmai pana pe 16 mai.

Horoscopul zilei pentru MARTI 2 APRILIE. Ceata cu emotii la orizont

Evenimentul astral al acestei zile este alinierea dintre Mercur cel comunicativ care acum este in miscare directa, dupa prima sa portie de retrograd pe 2019, cu creativul si visatorul Neptun, coordonatorul zodiei Pesti.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 3 APRILIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI3 APRILIE 2019 pentru Zodia Pesti - Chiar daca vii acasa nervos dupa o zi incarcata la serviciu, prezenta celor din familie are rol benefic asupra psihicului tau. intelegerea.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 3 APRILIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI3 APRILIE 2019 pentru Zodia Varsator - Arunca o privire inapoi, in trecut, pentru ca acolo se afla un eveniment de care esti inca foarte atasat emotional si care mai are.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 3 APRILIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI3 APRILIE 2019 pentru Zodia Capricorn - Uneori, nu stii sa profiti de sansele bune ci le lasi sa treaca pe langa tine din cauza inhibitiilor sau a neincrederii in propria.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 3 APRILIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI3 APRILIE 2019 pentru Zodia Sagetator - Iei taurul de coarne si iti exprimi deschis o parere desi toata lumea se asteapta la tine la o reactie timida sau la un accept tacit,.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 3 APRILIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI3 APRILIE 2019 pentru Zodia Scorpion - Muncesti cu sarg, pentru ca ai nevoie de bani si esti convins ca la finalul eforturilor de acum te asteapta si rezultatele.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 3 APRILIE 2019 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI3 APRILIE 2019 pentru Zodia Balanta - Simti nevoia sa te apropii de reprezentantii generatiei total opuse tie, pentru ca de acolo primesti energia si informatia necesara pent.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 3 APRILIE 2019 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI3 APRILIE 2019 pentru Zodia Fecioara - Lasa deoparte tendinta de a-ti asuma tu toate greselile si vinile, pentru ca nu esti vinovat de nimic. Nu e nevoie sa te tot sacrifici de.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )