Libnet.ro
UNICEF

20:00

Horoscopul zilei pentru SAMBATA 4 MAI. Azi e Luna Noua in Taur, mesaj special!

B1 B1,
Horoscopul zilei pentru SAMBATA 4 MAI. Azi e Luna Noua in Taur, mesaj special!

Dupa toata agitatia sezonului Berbec care a fost vremea plantatului de seminte, acum ne putem pregati sa tragem aer in piept si sa ne mai relaxam sub energia hranitoare a Lunii Noi in Taur de azi. Taurul este semnul. continuă pe B1

Horoscopul zilei pentru JOI 2 MAI. Comunicare cu nabadai azi!

Mercur, planeta ce ne influenteaza gandirea si comunicarea, este foarte activa in aceste prime zile din luna mai, este in Berbec si foarte ocupata. Dat fiind ca azi si Luna este in Berbec, nu este niciun moment de.

Horoscopul zilei pentru VINERI 3 MAI. Se risipesc norii, noroc cu Jupiter!

Mercur, planeta ce ne influenteaza gandirea si comunicarea, este foarte activa in aceste prime zile din luna mai, este in Berbec si foarte ocupata. Jupiter retrograd in Sagetator are azi ultimul cuvant pentru ca e.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 MAI 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 MAI 2019 pentru Zodia Varsator -Fii foarte atent la cel care incearca azi sa ti se bage pe sub piele, pentru ca intentiile sale nu sunt deloc pozitive si nicidecum in.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 MAI 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 MAI 2019 pentru Zodia Capricorn -Lupta cu starea ta de emotivitate ajunsa azi la cote alarmante, care te poate face sa aluneci usor spre manifestari extreme ale emotivitatii:.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 MAI 2019 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 MAI 2019 pentru Zodia Leu -Nu te grabi sa cheltuiesti banii pe care i-ai adunat de ceva vreme cu atatea eforturi intr-o directie care iti face azi cu ochiul.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 MAI 2019 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 MAI 2019 pentru Zodia Fecioara -Bucura-te de linistea care se lasa in jurul tau. HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 MAI 2019 pentru Zodia Fecioara -Daca e liniste,.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 MAI 2019 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 MAI 2019 pentru Zodia Gemeni -Nervii par sa explodeze la tot pasul, dar tu esti oala sub presiune care da in clocot! HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 MAI 2019 pentru Zodia.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 MAI 2019 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 MAI 2019 pentru Zodia Taur - Nu esti lasat sa analizezi in liniste o situatie care se desfasoara intr-un ritm infernal care te irita.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 MAI 2019 pentru Zodia Berbec

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 MAI 2019 pentru Zodia Berbec -Primesti un verdict destul de sever care nu-ti permite sa duci mai departe ce ai inceput. HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 MAI 2019 pentru Zodia.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 MAI 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 MAI 2019 pentru Zodia Scorpion - Exista regulamente mai presus de tine carora trebuie sa te supui orbeste, altfel vei simti repercusiunile eventualelor pedepse.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )