Libnet.ro
UNICEF

11:31

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 IULIE 2020 pentru Zodia Gemeni

B1 B1,
HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 IULIE 2020 pentru Zodia Gemeni

Te simti ciudat intr-un mediu in care, altadata, totul era armonios si placut, dar azi parca ar plana ostilitati in aer. Nu prea ai cu cine vorbi, interlocutorii tai sunt ori prea tacuti, ori prea. continuă pe B1

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 1 IULIE 2020 pentru Zodia Gemeni

Asteapta-te la discutii in contradictoriu, la controverse si animozitati in orice incercare de comunicare, pentru ca nici tu, nici ceilalti nu va puteti abtine de la remarci acide. Parca ai fi prins in mi.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 IULIE 2020 pentru Zodia Varsator

Nu te crampona de o idee pe care tu o consideri a fi corecta, pentru ca s-ar putea ca adevarul sa nu fie la tine. Lasa un pic garda jos si asculta si opinia celui de langa tine, fara a o face pe suparatul c.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 IULIE 2020 pentru Zodia Balanta

Vestile bune din familie au un efect tonic asupra ta: iti dau chef de viata, de distractie, energie din belsug pentru orice activitate dinamica. Faci planuri frumoase alaturi de cei dragi, convins ca si ei.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 IULIE 2020 pentru Zodia Scorpion

Cand mergi pe un teren stabil, nimic nu te poate abate de la calea cea dreapta. Esti un exemplu de responsabilitate si maturitate, faci totul organizat, cu cap, pentru ca ai o idee foarte clara in minte pe care vr.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 IULIE 2020 pentru Zodia Taur

Planurile la care te gandesti cu multa pasiune prind viata sub ochii tai, pentru ca esti un creator prin excelenta. Adauga noi elemente la planul tau cel mare, nu te opri din visat si din inventat, ci.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 IULIE 2020 pentru Zodia Rac

Esti persoana cea mai potrivita sa preia fraiele unei actiuni pentru ca ai real talent de lider. Ceilalti te vor urma orbeste, dand dovada de maxima incredere fata de sensul pe care tu il arati. Stii ce.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 IULIE 2020 pentru Zodia Pesti

Esti la mijloc intre doua tabere adverse care se razboiesc cu ton agresiv, incercand, fiecare, sa-si impuna autoritatea in felul propriu. Tu nu stii ce sa faci: sa tii partea vreuneia din ele sau sa.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 IULIE 2020 pentru Zodia Sagetator

Deschide bine ochii ori de cate ori ti se fac promisiuni marete, mai ales daca e vorba si de bani. Cel care se bate cu pumnul in piept ca-ti poate oferi orice cu generozitate are alte intentii decat declara.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 IULIE 2020 pentru Zodia Leu

Este o zi vesela in care toate iti ies de minune, dar reusita acestei zile depinde enorm de atitudinea pe care o pastrezi. Zambeste, simte-te bine cu tine insuti dar si alaturi de ceilalti, spune mereu o.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 IULIE 2020 pentru Zodia Berbec

Ai obosit si simti ca singurul mod de a te detasa de o situatie care pare deja peste puterile tale e abandonul. Daca nu se mai poate face nimic, ar fi mai bine sa-i pui punct aici si sa inchei astfel un.

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )