Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 IULIE 2020 pentru Zodia Pesti

B1 B1,
 HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 IULIE 2020 pentru Zodia Pesti

Primul pas pentru implinirea unor dorinte e sa le exprimi clar in cuvinte, nu doar sa le tii pentru tine, ca atare gaseste un mijloc de comunicare intre tine si Univers care te reprezinta cel mai bine. Ca. continuă pe B1

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 IULIE 2020 pentru Zodia Sagetator

Cum se face ca peste tot dai numai de oameni nervosi, agitati, recalcitranti, care isi elibereaza nervii exact pe tine? Nu poti discuta cu astfel de persoane, pentru ca apeleaza de fiecare data la ton.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 IULIE 2020 pentru Zodia Capricorn

Nu te astepta ca toti oamenii cu care intri azi in contact sa se comporte exemplar si corect cu tine, ci fii pregatit si pentru unele animozitati. Unii te judeca pe nedrept, dar si tu ii critici pe altii tu.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 IULIE 2020 pentru Zodia Taur

Discutiile cu cei de varsta ta au un efect mobilizator, pentru ca descoperi in jurul tau oameni care gandesc la fel ca tine. Daca v-ati uni cu totii fortele intr-o aventura comuna, lucrurile ar merge de.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 IULIE 2020 pentru Zodia Fecioara

Se vede ca esti obosit, pentru ca practic nu ai chef de nicio activitate care te-ar putea solicita catusi de putin. Ai nevoie de somn, de liniste, de odihna, vrei sa stai pe acasa fara sa te bata nimeni la.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 IULIE 2020 pentru Zodia Scorpion

Gandul tau zboara deja spre locuri insorite, calde, luminoase, si, daca ai ocazia sa evadezi din spatiul in care te afli catre un astfel de loc, ai fi cel mai fericit. Daca nu poti calatori.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 IULIE 2020 pentru Zodia Varsator

Ar fi nevoie de un negociator care sa intervina in discutia in contradictoriu in care esti implicat si tu. Fiecare tabara isi sustine punctul de vedere cu vehementa, cu argumente forte, si tocmai.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 IULIE 2020 pentru Zodia Balanta

Chiar daca nu mai este acelasi ritm alert de inaintare a unui plan catre punctul maxim la care visezi, nu inseamna ca nu inainteaza lucrurile. Ba da, doar ca ceva mai lent decat ai fi dorit tu! Ca atare ai.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 IULIE 2020 pentru Zodia Gemeni

Cineva te impinge intr-o directie care tie nu ti se potriveste deloc, deci ai grija incotro te indrepti. Poate fi un sustinator fervent, te impinge de la spate si te incurajeaza galagios si.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 IULIE 2020 pentru Zodia Rac

Azi ai niste emotii cu totul aparte in preajma unor persoane care emit energii puternice. Tu devii un fel de antena a acestor stari, le receptionezi si le amplifici si mai mult, fie bune, fie rele. Esti.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 IULIE 2020 pentru Zodia Leu

Cat timp faci totul ca la carte, conform legii, ai toate motivele sa astepti rezultate dintre cele mai bune. Orice abatere de la un regulament dictat de altii mai presus de tine se poate solda cu amenzi de care.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )