Libnet.ro
UNICEF

01:05

HORVATH PARTNERS: Peste 80% dintre companiile din Romania folosesc sisteme digitale invechite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
HORVATH PARTNERS: Peste 80% dintre companiile din Romania folosesc sisteme digitale invechite

Peste 80% dintre companiile din Romania folosesc sisteme de planificare a resurselor organizatiei ERP - Enterprise Resource Planning) invechite si insuficient digitalizate, conform analizelor Horvath and Partners si statisticilor anuale furnizate de Comisia Europeana, prin Digital Economy and Society Index - DESI din 2020. continuă pe Ziarul Bursa

COLLIERS: Aproape 90% dintre companiile active pe piata logistica si industriala din Romania vor sa intensifice activitatea de comert online

Peste 8 din 10 companii industriale si de logistica doresc sa accelereze investitiile in urmatoarele 12 luni sau sa le mentina la un nivel similar cu cel din ultimii ani, potrivit unui sondaj realizat de Colliers International in randul a 26 de dezvoltatori si chiriasi de top din piata locala. Stocul modern de spatii industriale si logistice din Romania a ajuns la 4,72 milioane de metri patrati la sfarsitul primei jumatati a anului pandemic, ceea ce reprezinta peste 9% din stocul total existent in 17 dintre cele mai mari economii din zona Europei Centrale si de Est, potrivit raportului exCEEding Borders al Colliers International, elaborat in parteneriat cu firma internationla de avocatura CMS si Randstad, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

in singurul judet din Romania unde rata de infectare a trecut de 7 nu mai exista niciun loc la ATI pentru adultii cu COVID-19

In spitalele din judetul Sibiu nu mai exista niciun loc liber la ATI pentru adultii infectati cu noul coronavirus, numai la Spitalul Clinic de Pediatrie mai fiind patru paturi libere la ATI pentru cazuri de copii cu COVID-19, in conditiile in care judetul a ajuns sa aiba rata de infectare cea mai mare din Romania, de peste 7 la mia de locuitori.

Ce au patit militarii care si-au cerut banii. Situatia tulburatoare din Romania

La inceputul lunii septembrie Impact. ro va relata un caz naucitor. Era vorba de peste 70. 00 de soldati din cadrul MAPN a caror solda fusese calculata gresit. Tot atunci va relatam ca o parte din militarii Romaniei au dat in judecata MApN si IGSU. Situatia nu s-a rezolvat nici pana astazi, iar procesele inca sunt pe .

Specia preistorica de pesti din Romania. Pericolul in care se afla din cauza oamenilor

Un peste ale carui prime semne de viata dateaza de acum 45 de milioane de ani este pe cale de disparitie din cauza barajelor de pe raul Arges si a nepasarii autoritatilor. Cateva zeci de exemplare inca mai pot fi gasite acum in judetul mentionat, insa nu se stie pentru cat timp. Specia preistorica pe .

Clipe grele pentru Adriana Iliescu! Ce decizie radicala a luat cea mai batrana mama din Romania, dupa ce a ajuns intr-o situatie fara iesire

Adriana Iliescu a ajuns intr-o situatie fara iesire. Cea mai batrana mama din Romania a trebuit sa ia o decizie radicala pentru a supravietui. Ce se intampla acum cu fosta profesoara si Eliza? Adriana Iliescu, inglodata in datorii Adriana Iliescu este nevoita sa isi duca traiul la limita existentei. Conform Impact. ro, cea mai batrana mama .

Nelu Tataru, adevarul despre transferul pacientilor cu COVID-19 in strainatate. Ce se intampla in spitalele din Romania in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat in cursul zilei de ieri ce se va intampla cu pacientii infectati cu COVID-19, in contextul actual al spitalelor din Romania. Marti, in Romania, s-a inregistrat cel mai mare numar de morti de la inceputul pandemiei, astfel ca 177 de persoane si-au pierdut viata in doar 24 de ore.

CRBL, decizie radicala. De ce a plecat definitiv din Romania

Recent, CRBL a luat decizia de a se muta cu sotia si fiica lor in Spania. Artistul a intrat in direct in emisiunea Vorbeste lumea, de la Pro Tv, unde a dezvaluit ce anume l-a determinat sa faca aceste alegere. De ce a plecat CRBL definitiv din Romania CRBL si-a luat fiica si sotia, si .

Cel mai bun influencer din Romania in 2020. O mare surpriza: a luat fata tuturor

S-a ales cel mai bun influencer din Romania din acest an, iar saptamana viitoare va primi premiul Romanian Social Media Star of 2020, la gala E! People`s Choice Awards. Cel mai bun influencer din Romania in 2020 Astfel ca cel mai bun influencer din Romania din acest an este nimeni alta decat splendida Cristina Ich, .

Cod rutier 2020. Schimbare pentru toti soferii din Romania. Se intampla de la 1 ianuarie cu amenzile

Codul Rutier este cunoscut de catre toti soferii, dar putini sunt cei care cunosc acest truc prin care pot sa scape de la plata amenzilor. Astfel ca prescrierea amenzilor contraventionale, precum sunt si amenzile rutiere, este prevazuta in Codul de procedura fiscala. Cod rutier 2020. Schimbare pentru toti soferii din Romania Asadar, aceste amenzi, in .

Vedeta din Romania care isi minte si verifica sotul: Mi se pare normal. Ce spune el?

O cunoscuta vedeta de la noi a vorbit despre secretul casniciei sale de durata, dar si despre cum si-a verificat sotul in acest timp. Cum s-a intamplat asta si de ce crede ca e mai bine sa o faca pe ascuns? O vedeta din Romania a recunoscut! Secretul casniciei: isi minte si verifica sotul Matilda .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )