Libnet.ro
UNICEF

10:30

HORVaTH PARTNERS: Tara noastra va ajunge la investitii anuale de 50 milioane euro in start-up-uri de AI, pana in 2025

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
HORVaTH PARTNERS: Tara noastra va ajunge la investitii anuale de 50 milioane euro in start-up-uri de AI, pana in 2025

in ultimele trei luni ale anului trecut, investitiile in start-up-uri de AI in Romania s-au situat in jurul valorii de 20 milioane de euro * Kurt Weber: Cresterile la nivelul PIB-ului generate de AI si Machine Learning la nivelul Europei, vor fi de ordinul a 1,5 - 2 trilioane euro in urmatorii zece ani * intre 40% si 50% din locurile de munca existente este posibil sa fie inlocuite de solutii de automatizare, pana in 2030, conform estimarilor Horvath and Partners Investitiile in start-up-uri de Inteligenta Artificiala AI) din tara noastra se vor ridica la aproape 50 milioane euro anual in 2025, potrivit estimarilor Horvath and Partners, jucator local si international in piata consultantei de management. continuă pe Ziarul Bursa

Consultanti: Romania va ajunge la investitii anuale de 50 milioane euro in startup-uri de AI, pana in 2025

Investitiile in start-up-uri romanesti de Inteligenta Artificiala AI) vor ajunge la aproape 50 milioane euro anual, pana in 2025, potrivit estimarilor Horvath Partners. Nivelul investitiilor in firme de AI din ultimul trimestru T4) din 2019 plaseaza Romania aproape de varful clasamentului tarilor din Europa de Est, in urma Ungariei, Rusiei si Poloniei, dar inaintea Cehiei, Sloveniei sau Slovaciei.

Romania va avea investitii anuale de 50 de milioane de euro in inteligenta artificiala

Romania va ajunge, pana in anul 2025, la investitii anuale de 50 de milioane de euro in sectorul int.

Romania, pozata din satelit: aceasta e imaginea exceptionala cu tara noastra

Nu ducem lipsa de imagini cu Romania vazuta din satelit. Mai rar insa sunt poze actuale. Tocmai de aceea imaginea de acum e exceptionala. Si e una realizata de satelitul european Sentinel 2.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )