Libnet.ro
UNICEF

16:00

Hosni Mubarak, inculpat intr-un nou proces pentru deturnare de fonduri publice

Antena3 Antena3,
Hosni Mubarak, inculpat intr-un nou proces pentru deturnare de fonduri publice

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak va fi judecat alaturi de cei doi fii ai sai intr-un nou proces de deturnare de fonduri publice, au anuntat duminica surse judiciare, transmite AFP, potrivit Agerpres. continuă pe Antena3

HOT! 2NE1 revin cu un nou videoclip, pentru single-ul Missing You!

CL, Bom, Dara si Minzy ne fac cunostinta cu cel mai nou videoclip al lor, pentru frumoasa balada Missing You. Piesa reprezinta cel de-al treilea single promotional extras de pe viitorul album marca 2NE1 asteptat sa se lanseze la sfarsitul acestui an sau, cel tarziu, la inceputul anului 2014. Clipul merge mana in mana cu .

Qualcomm anunta un nou procesor pentru mobile, Snapdragon 805

Qualcomm a anuntat cel mai recent procesor, destinat desigur platformelor mobile. Numele sau este Snapdragon 805. La prima vedere, diferentele sunt destul de mici fata de Snapdragon 800. Avantajul major pe care il aduce acest nou procesor Qualcomm Snapdragon 805este in termeni de performanta grafica. Noul cip include un procesor quad-core Krait 450 cu o frecventa de 2. 5 GHz cu o latime de banda de 25. 6 GB/s pentru memorie. in comparatie, Snapdragon 800 are o latime de banda de doar [].

Un nou Demo pentru Drox Operative: Invasion of the Ancients [VIDEO]

O versiune Demo pentru Drox Operative: Invasion of the Ancients si-a facut aparitia in cursul zilei de astazi, pentru PC. Drox Operative: Invasion of the Ancients vine cu o serie de elemente noi si interesante pecum 19 rase jucabile, noi monstrii din gama Talon, Legion si Overlord precum si o noua rasa numita Scavenger. inainte de momentul in care Drox avea control asupra galaxiei, existau aceste rase antice. Drox a reprezentat motivul pentru disparitia acestora si pentru inrobirea lor. Restul, [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )