Libnet.ro
UNICEF

23:45

Hot de mic. Un adolescent, prins dupa ce a furat mai multe sticle de alcool dintr-un magazin

Adevărul Adevărul,
Hot de mic. Un adolescent, prins dupa ce a furat mai multe sticle de alcool dintr-un magazin

Un tanar de 17 ani, din Pucioasa, a intrat pe mana politistilor dupa ce a furat mai multe sticle de alcool dintr-un magazin. continuă pe Adevărul

Cod galben si portocaliu de vant puternic, pana luni dimineata, in mai multe judete ale tarii. Unde lovesc ninsorile

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari de vant puternic. Pana luni dimineata, in Banat si in zona Carpatilor Occidentali si Meridionali va fi cod galben, iar la altitudini mari va fi cod portocaliu. Luni, in intreaga tara vor fi rafale de vant puternic.

Bucurestiul - pentru a treia zi consecutiv in scenariul galben. Topul zonelor cu cele mai multe noi infectari

Bucurestiul se afla pe primul loc in topul zonelor cu cele mai multe infectari 413 raportate vineri de GCS), insa capitala este pentru a treia zi in scenariul galben, cu o incidenta de 2,57 de cazuri 1. 000 de locuitori in ultimele 2 saptamani, astfel ca bucurestenii se asteapta la relaxarea restrictiilor. Pe locul 2 in top este judetul Timis cu 166 de noi infectari, urmat de judetul Brasov cu 148 de cazuri noi.

8232;CONAF: 44% dintre companii au trei sau mai multe femei la cel mai inalt nivel

44% dintre companii au trei sau mai multe femei la cel mai inalt nivel, spre deosebire de acum 4 ani, conform analizelor de piata facute de Mc Kinsey and Company, la nivel global. Cercetarile arata ca discrepantele incep de la straturile incipiente de management, argumentand ca pentru fiecare 100 de barbati angajati si promovati, doar 72 de femei primesc acelasi tratament, astfel incat o mare parte dintre ele raman blocate la niveluri pentru incepatori. Astfel, rezultatul disproportionat din varful piramidei nu pare atat de surprinzator. Mai mult, studiile arata ca desi femeile care ocupa functii de conducere sunt absolvente ale unor scoli mai prestigioase decat barbatii care au aceleasi roluri, sunt mai putin susceptibile de a deveni lideri in companii, au contracte mai scurte ca CEO si sunt platite mai putin pentru aceleasi functii, conform unui comunicat de presa remis de CONAF.

OMS va aproba mai multe vaccinuri pentru COVID-19 de la producatori din Occident si China

Organizatia Mondiala a Comertului OMC) intentioneaza sa aprobe mai multe vaccinuri pentru Covid-19 de la producatori din Occident sau din China, in urmatoarele saptamani si luni, arata un document publicat miercuri, scopul fiind distribuirea rapida in statele sarace, transmite Reuters.

Apele Romane: Risc de inundatii in mai multe zone din tara.Cod galben in bazinele hidrografice Somes-Tisa, Crisuri, Jiu si Olt

Hidrologii avertizeaza cu privire la riscul de inundatii, in zilele urmatoare, datorita vremii mai calde decat normalul termic al perioadei, a precipitatii predominant lichide, anuntate, precum si formatiunilor de gheata care sunt in diminuare si restrangere pe majoritatea cursurilor de apa.

Socialistii au avut discutii cu mai multe fractiuni parlamentare pe tema alegerilor parlamentare anticipate: Acest schimb de opinii a fost unul constructiv

Seful fractiunii parlamentare a PSRM, Corneliu Furculita, a declarat ca saptamana aceasta, la initiativa fractiunii parlamentare a socialistilor, au avut loc discutii cu reprezentantii mai multor grupuri legislative.

Analiza: Consiliul Concurentei va spori numarul anchetelor in 2021. Ne asteptam la mai multe amenzi

In 2021 vom asista cel mai probabil la o accelerare a finalizarii unor investigatii mai vechi si declansarea de noi investigatii, considera Catalin Suliman partener), Georgeta Gavriloiu counsel), reprezentanti ai firmei de avocatura FilipCompany.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )