Libnet.ro
UNICEF

19:45

Hotararea CEDO, in cazul Kovesi, definitiva

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hotararea CEDO, in cazul Kovesi, definitiva

Ministerul de Externe a anuntat, ieri, ca a decis sa nu conteste hotararea CEDO din 5 mai, care i-a dat castig de cauza Laurei Codruta Kovesi in procesul cu statul roman. Guvernul putea contesta hotararea prin retrimiterea la Marea Camera a Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO). Termenul limita pana la care se putea efectua cererea de retrimitere s-a implinit, ieri, 5 august 2020. continuă pe Ziarul Bursa

Predoiu, despre decizia de a nu contesta decizia CEDO in cazul Kovesi: Magistratii trebuie sa aiba garantii ca nu sunt revocati de factorul politic fara motive

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, considera drept fireasca decizia Guvernului de a nu solicita retrimiterea la Marea Camera a Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO) a hotararii CEDO in cazul Kovesi c. Romania, pronuntata in 5 mai, spunand ca magistratii trebuie sa aiba garantia privind libera exprimare fara a fi revocati fara motiv de catre actorul politic. Predoiu anunta, de asemenea, schimbari in legile Justitiei.

Romania nu contesta hotararea CEDO in cauza Kovesi Hotararea devine definitiva si trebuie pusa in aplicare

Statul roman nu va contesta decizia pronuntata de Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) in cauza Kovesi vs Romania, in care fosta sefa a DNA a atacat decizia de revocare din functia de procuror sef.

MAE a decis sa nu conteste hotararea CEDO in cazul Kovesi contra Romaniei. Decizia ramane definitiva

Statul roman nu va contesta decizia pronuntata de Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) in cauza Kovesi vs Romania, in care fosta sefa a DNA a atacat decizia de revocare din functia de procuror sef,.

Romania nu contesta hotararea CEDO in cauza Kovesi

Statul roman nu va contesta decizia pronuntata de Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) in cauza Kovesi vs Romania, in care fosta sefa a DNA a atacat decizia de revocare din functia de procuror sef, conform Hotnews. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )