Libnet.ro
UNICEF

17:30

Hotelul Concordia, locul unde a fost pecetluita Unirea Principatelor, va fi reabilitat. Anuntul facut de Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Hotelul Concordia, locul unde a fost pecetluita Unirea Principatelor, va fi reabilitat. Anuntul facut de Primaria Capitalei

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca a luat toate masurile astfel incat cladirea fostului Hotel Concordia, monument istoric din Centrul Vechi al Capitalei, aflata in. continuă pe Antena3

Hotelul Concordia, locul unde a fost pecetluita Unirea Principatelor, reabilitat de Primaria Capitalei

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca a luat toate masurile astfel incat cladirea fostului Hotel Concordia, monument istoric din Centrul Vechi al Capitalei, aflata in.

Primaria condusa de Gabriela Firea: Hotelul Concordia va fi reabilitat. Aici a fost pecetluita Unirea Principatelor

Primaria condusa de Gabriela Firea a transmis un comunicat de presa in care vorbeste despre situatia imobilului de patrimoniu lasat in paragina, in care a fost semnata la 24 Ianuarie 1859 Unirea Principatelor Romane.

Hotelul Concordia, in care s-a decis Unirea Principatelor, va fi reabilitat

Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat ca a luat toate masurile astfel incat cladirea fostului Hotel 039;039;Concordia039;039;, monument istoric din Centrul Vechi al Capitalei, aflata in proprietate privata, sa poata fi renovata cat mai rapid, potrivit Agerpres .

Serban Sturdza, presedintele arhitectilor din Romania: Cladirea unde a fost parafata Unirea de la 24 Ianuarie 1859 sta sa se darame. Rusine!

Hotelul Concordia din Bucuresti, edificiul de patrimoniu care a gazduit momentul istoric de la 24 Ianuarie 1859, este in stare avansata de degradare. in tot acest timp, alesii Romaniei serbeaza cu mare fast Unirea Principatelor Romane, Moldova si Tara Romaneasca.

La Chisinauau fost marcati159 de ani de la Unirea Principatelor Romane

159 de ani de la Unirea Principatelor Romane au fost marcati miercuri, 24 ianuarie, la Chisinau, la bustul lui Alexandru Ioan Cuza, ales in 1859 domnitor al ambelor principate, Moldova si Tara Romaneasca, transmite IPN.

Unirea Principatelor - posibila, in primul rand, datorita convergentei in spirit a intregii natiuni

Unirea Principatelor Romane a fost posibila deopotriva prin eforturile politice si diplomatice ale unor oameni de stat vizionari, prin relatiile de prietenie cu tari-cheie in concertul european al momentului si, cel mai important, prin convergenta in spirit a intregii natiuni, a subliniat premierul interimar Mihai Fifor, in mesajul transmis cu ocazia Zilei Micii Uniri.

FOTO Imagini rare din timpul Razboiului din Crimeea. Confruntarea intre rusi si otomani netezea drumul catre Unirea Principatelor Romane

Drumul spre Unirea Principatelor Romane, Moldova si Tara Romaneasca, de la 24 Ianuarie 1859, a fost netezit de Razboiul din Crimeea 1853-1856). Imagini rare din timpul confruntarii dintre Marile Puteri ale Europei sunt prezentate intr-o colectie virtuala.

Alexandru Ioan Cuza, personaj de film. Ce actori l-au interpretat pe domnitorul sub care s-a realizat Unirea Principatelor

Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane s-a realizat la 24 ianuarie 1859, sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Evenimentul, dar si personalitatea colonelului Cuza au fost subiectele unor scenarii de film sau a unor piese de teatru.

Romania sarbatoreste 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane

La 24 ianuarie 2018 se implinesc 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane. Cunoscut si sub numel.

Se implinesc 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane (VIDEO)

Se implinesc 159de ani de la Unirea Principatelor Romane. Unirea Mica, de la 24 ianuarie 1859, care a consfintit lipirea Moldovei si Tarii Romanesti intr-un singur stat, es.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )