Libnet.ro
UNICEF

15:00

Hotelul din New York a lui Donald Trump da in judecata un print saudit pentru ca nu a platit o chirie de peste 1,8 milioane de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hotelul din New York a lui Donald Trump da in judecata un print saudit pentru ca nu a platit o chirie de peste 1,8 milioane de dolari

Trump Park Avenue l-a dat in judecata pe printul saudit Faisal bin Abdul Majeed al-Saud pentru ca in ultimul an nu a platit o chirie care totalizeaza peste 1,8 milioane de dolari, pentru un penthouse dintr-un turn situat in Upper East Side, relateaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Cele mai interesante bijuterii prezentate la New York Fashion Week

In cadrul prezentarile de la New York Fashion Week, marile case de moda au accesorizat creatiile vestimentare cu bijuterii care mai de care mai interesante, bijuterii care completeaza perfect viziunea lor stilistica. Iata doar cateva dintre cele mai interesante exemple.

Ahmad Khan Rahimi, autorul atentatului terorist de la New York din 2016, condamnat la inchisoare pe viata

Ahmad Khan Rahimi, barbatul care a detonat bombe artizanale in New York si New Jersey in 2016, a fost condamnat la inchisoare pe viata, potrivit news. ro. Barbatul a ranit 30 de persoane atunci cand a detonat o bomba in Manhattan.

The New York Times: Adevarul despre impuscaturile de la scoala din Florida

Pana acum probabil ca veti fi auzit de cei minim 17 oameni, majoritatea elevi de liceu, ucisi ieri in sudul Floridei. Veti fi auzit probabil si o multime de condoleante lipsite de continut. Iata adevarul: adolescentii ucisi ieri in Florida au avut nenorocul de a creste - de a incerca sa creasca - intr-o tara careia nu-i pasa suficient de mult de vietile lor. Fie sa-i onoram cu o manie ce nu va conteni decat atunci cand si mortile inutile ale copiilor vor conteni, scrie The New York Times.

Donald Trump EVITA subiectul ARMELOR DE FOC dupa TRAGEDIA din Florida

Donald Trump a incercat deturnarea dezbaterii pe tema armelor de foc, promitand sa atace tulburarile mentale dupa tragedia din Florida. Trump a anuntat ca se va duce la Parkland, unde un tanar in varsta.

Donald Trump, dupa atacul armat din Florida: Intentionez sa ma intalnesc cu familiile si cu autoritatile locale

Presedintele american Donald Trump a anuntat joi ca va merge in Parkland, unde un tanar de 19 ani a impuscat mortal 17 persoane la un liceu din Florida, relateaza AFP si Reuters. Intentionez sa merg in P.

SUA: Donald Trump se va adresa tarii, dupa atacul armat din Florida soldat cu 17 morti

Presedintele american Donald Trump se va adresa tarii in cursul zilei de joi, dupa atacul armat in care 17 persoane au fost ucise, miercuri, la un liceu din Florida, unul dintre cele mai sangeroase atacuri armate comise in SUA in ultimul sfert de secol, scrie AFP.

O fosta consiliera a lui Donald Trump, despre Mike Pence: Crede ca Iisus ii transmite ce sa spuna

Omarosa Maginault, o fosta consiliera a presedintelui american Donald Trump, continua seria declaratiilor despre perioada petrecuta la Casa Alba, sustinand de aceasta data ca vicepresedintele Mike Pence este o persoana extrema, care crede ca primeste mesaje de la Iisus Hristos.

Le Point: Incalzirea relatiilor dintre cele doua Corei il deruteaza pe Donald Trump

Masina de postat pe Twitter s-a intepenit. Donald Trump s-a inchis intr-o tacere neobisnuita pe reteaua de socializare in spectaculosul week-end de apropiere olimpica intre cele doua Corei. Sora liderului suprem Kim Jong-un a dus o ofensiva de farmec istorica fata de Sud la deschiderea Jocurilor de iarna de la Pyeongchang, luand Casa Alba prin surprindere. Vicepresedintele Mike Pence a tratat deliberat cu dispret delegatia Nordului, evitand orice contact direct cu tanara Kim Yo-jong, potrivit Le Point.

Performance la New York Alexandra Pirici: Co-natural

New Museums South Galerries gazduieste expozitia personala a artistei Alexandra Pirici, un performa.

Londra va avea de pierdut in fata New York-ului dupa Brexit, avertizeaza banca centrala germana

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va fi un moment de rascruce pentru Londra si ii va slabi rolul de unul dintre cele mai importante centre financiare din lume, a afirmat ieri unul dintre membrii board-ul executiv al Bundesbank, banca centrala germana, Joachim Wuermeling.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )