Libnet.ro
UNICEF

15:45

Hotnews: Ordonanta care aduce Apocalipsa Fiscala, amanata pentru vineri

Adevărul Adevărul,
Hotnews: Ordonanta care aduce Apocalipsa Fiscala, amanata pentru vineri

Ordonanta de urgenta care aduce modificari importante in fiscalitate a fost amanata, joi, si ar putea fi adoptata vineri, scrie Hotnews. O serie de prevederi au fost schimbate. continuă pe Adevărul

Ordonanta care aduce Apocalipsa Fiscala, amanata pentru vineri. Dragnea: A mai fost nevoie de cateva reglaje privind formularile, prevederile raman aceleasi

Ordonanta de urgenta care aduce modificari importante in fiscalitate a fost amanata, joi, si ar putea fi adoptata vineri, scrie Hotnews. O serie de prevederi au fost schimbate. Presedintele PSD Liviu Dragnea a confirmat amanarea.

Ministrul Muncii confirma: Ordonanta care aduce Apocalipsa Fiscala intra in sedinta de Guvern

Ordonanta controversata care ar putea aduce o Apocalipsa Fiscala, anuntata in urma cu doua zile de ministrul de Finante Eugen Teodorovici, ar urma sa fie discutata azi in Guvern, in sedinta programata pentru ora 15.

Apocalipsa fiscala. Viorica Dancila vine cu o varianta-surpriza: ce se intampla cu banii de la Pilonul II de pensii

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, dupa motiunea de cenzura, ca ea si Guvernul iau masuri benefice pentru romani, cu toate ca ordonanta pe teme fiscale este criticata de numeroase parti ale societatii.

Taxa pe lacomie. Cti bani ar putea aduce la buget si ce va nsemna asta pentru clienti. Bonus: cum e cu taxa asta n alte tari

Marti seara, dupa o zi agitata in care aparuse zvonul existentei acestei ordonante care arunca in aer mecanismele fiscale , dar pe care niciun oficial nu o confirma, ministrul Teodorovici a iesit sa ridice cortina. Detalii, aici. Noi ne vom referi acum strict la taxa pe lacomie, dupa cum a definit-o ministrul. Dezavantajul principal al acestei taxe este ca, in final, bancile vor transfera costurile catre clienti. Si mai e important un lucru: atunci cand Romania se va duce sa ia bani de pe pietele internationale, va da nas in nas cu exact acele banci pe care le taxeaza azi pentru lacomie. Si va fi al naibii de greu de explicat- daca suntem oameni normali la cap- ca meritam bani ieftini, punandu-le taxe celor care in fond, ne achita deficitele.

Decizia privind protocoalele secrete dintre Parchetul general si SRI, amanata pentru a cincea oara

Curtea Constitutionala CCR) a amanat miercuri, pentru a cincea oara, pronuntarea deciziei privind protocoalele secrete incheiate in 2009 si 2016 intre Parchetul general si Serviciul Roman de Informatii.

Ion Iliescu, pentru Le Figaro: PSD traieste cea mai grava criza politica a sa. Problemele juridice ale lui Dragnea au creat fracturi interne/ UPDATE Iliescu neaga declaratiile, jurnalistii Le Figaro anunta ca vor prezenta declaratiile

Fostul presedinte Ion Iliescu a sustinut, intr-o declaratie pentru Le Figaro, ca PSD trece printr-o perioada dificila si confuza, inregistrand cea mai grava criza politica a sa, iar problemele cu legea ale lui Liviu Dragnea au creat fracturi interne in partid. UPDATE: Paul Cozighian, jurnalist Le Figaro: Voi aduce proba declaratiilor de domnului Iliescu. Iliescu chiar ne-a primit cu multa amabilitate si am stat de vorba o ora si cincizeci de minute. Vorbea o franceza aproape impecabila. Este posibil ca domnul Iliescu sa nu-si mai aminteasca totul. Realitatea TV)UPDATE: Fostul presedinte Ion Iliescu a negat, pe blogul personal, declaratiile care le-ar fi facut pentru cotidianul francez Le Figaro, precizand ca a citit cu uimire amestecata cu dezgust un soi de compilatie despre PSD si despre situatia politica din Romania.

Neacsu: Pilonul II va disparea in 2019, daca se adopta ordonanta care-i indeamna pe romani sa se retraga din acest fond

Ordonanta de urgenta care indeamna romanii sa-si retraga banii din fondurile de pensii private si care ar putea fi adoptata astazi de Guvern, desi nu se afla inca pe ordinea de zi a sedintei, va distruge Pilonul II in prima parte a anului viitor, a declarat Dragos Neacsu, reprezentant alFundatiei Romanian Business Leaders.

Ion Iliescu, pentru Le Figaro: PSD traieste cea mai grava criza politica a sa. Problemele juridice ale lui Dragnea au creat fracturi interne/ UPDATE Iliescu neaga declaratiile si vorbeste de fake news / Jurnalistii Le Figaro anunta ca vor prezenta dovezi

Fostul presedinte Ion Iliescu a sustinut, intr-o declaratie pentru Le Figaro, ca PSD trece printr-o perioada dificila si confuza, inregistrand cea mai grava criza politica a sa, iar problemele cu legea ale lui Liviu Dragnea au creat fracturi interne in partid. Fostul presedinte Ion Iliescu a negat, pe blogul personal, declaratiile care le-ar fi facut pentru cotidianul francez Le Figaro, precizand ca a citit cu uimire amestecata cu dezgust un soi de compilatie despre PSD si despre situatia politica din Romania. Paul Cozighian, jurnalist Le Figaro, spune ca v-a face proba declaratiilor marti seara la Realitatea TV, la ora 21.

Papa Francisc, atac la adresa liderilor care dau vina pe imigranti pentru orice problema: ii lasafara speranta pe cei saraci

Papa Francisc i-a condamnat marti pe liderii nationalisti care dau vina pe migranti pentru problemele tarilor pe care le conduc si i-a acuzat ca ei sunt cei care au stimulat neincrederea in societate prin.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )