Libnet.ro
UNICEF

01:05

Howard Webb, desemnat cel mai bun arbitru al anului 2013.

România Liberă România Liberă,
Howard Webb, desemnat cel mai bun arbitru al anului 2013.

Englezul Howard Webb a fost desemnat cel mai bun arbitru al anului 2013 de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului, intr-un clasament dat publicitatii, marti, conform Mediafax. Webb, in varsta de 42 de ani, a primit acest trofeu in 2010, a fost pe locul secund in 2011 si a ocupat pozitia a treia in 2009 si 2012. Howard Webb i-a devansat in acest clasament pe italianul Nicola Rizzoli si pe ungurul Viktor Kassai. Vezi si FOTO-VIDEO Funerarii Eusebio: Ultimul drum al . continuă pe România Liberă

Scriitoarea Kate Atkinson a fost recompensata cu Costa Book Award pentru cel mai bun roman din 2013

Scriitoarea britanica Kate Atkinson a fost recompensata, luni, cu premiul literar Costa Book pentru cel mai bun roman pe 2013, acordat pentru volumul Life After Life, relateaza Reuters. Acesta este cel.

Piata auto americana iese din criza cu piciorul pe acceleratie: cel mai bun an dupa 2007

Piata auto din Statele Unite a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007, in conditiile in care vanzarile modelului Fusion al Ford au atins un nivel record, Chrysler Group a raportat a 45-a crestere a vanzarilor lunare, iar livrarile de.

Goalkeeperul lui Bayern Munchen, mai bun decat Buffon, Casillas sau Valdes

Manuel Neuer, cel care apara buturile lui Bayern Munchen, a fost desemnat cel mai bun portar al anului 2013, performanta reusita la cei 27 de ani ai sai.

Wow...nu pot sa cred ca acesta sunt eu. Vezi cel mai bun SELFIE

Astronautul NASA, Mike Hopkins, a realizat o fotografie uimitoare in timp ce repara o defectiune majora de pe Statia Spatiala Internationala. Mike Hopkins, in varsta de 45 de ani, a facut fotografia atunci.

El a fost cel mai piratat artist in 2013

Bruno Mars a reusit performanta de a fi desemnat cel mai piratat artist al anului, fiind indeaproape urmat de Rihanna, Daft Punk si Justin Timberlake.

Cotatia Impact a crescut de peste patru ori

Cel mai inspirat plasament in anul 2013 ar fi fost cel in actiuni Impact Developer and Contractor IMP), a caror cotatie s-a apreciat cu 361,54%, in perioada 3 ianuarie 2013 - 3 ianuarie 2014.

Alro, cel mai mare furnizor de energie pe piata concurentiala

Alro este cel mai mare furnizor de energie de pe piata concurentiala in primele sase luni ale anului trecut, cu o cota de 12,3%, potrivit datelor publicate de ANRE reglementatorul pietei).

Cel mai batran atlet al Belgiei, Emiel Pauwels, a ales eutanasierea, cu paharul de sampanie in mana

Un belgian in varsta in varsta de 95 de ani, care era considerat cel mai batran atlet al regatului, a decedat marti prin eutanasiere, dupa ce a sarbatorit cu o zi in urma plecarea sa din lume alaturi de o suta de prieteni, cu un pahar de sampanie in mana, scrie AFP.

Statele Unite se confrunta cu cel mai puternic val de frig din ultimii 20 de ani (VIDEO)

Statele Unite se confrunta cu cel mai puternic val de frig din ultimii 20 de ani, ce este insotit de caderi abundente de zapada si ploi inghetate, informeaza AFP. Mai multe scoli au fost inchise, iar.

Marc Anthony, cel mai scump artist de pe scena Salii Palatului.

Concertul pe care starul latino Marc Anthony il va sustine in luna mai la Sala Palatului din Capitala este cu siguranta cel mai important din seria evenimentelor anuntate pentru prima parte a noului an de catre organizatorii de concerte din Romania. Acesta lucru se reflecta si in pretul biletelor care incep de la 220 de lei si ajung pana la 870 de lei, ceea ce a starnit multe controverse. Organizatorii concertului Marc Anthony, International Best Project, justifica preturile biletelor prin .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )