Libnet.ro
UNICEF

31 Mai.

Hristo Stoicikov este noul antrenor al echipei TSKA Sofia

B1 B1,
Hristo Stoicikov este noul antrenor al echipei TSKA Sofia

Fostul mare fotbalist bulgar Hristo Stoicikov a fost numit in functia de antrenor al formatiei TSKA Sofia, acesta declarandu-se fericit de oportunitatea de a antrena echipa la care s-a remarcat pentru prima oara,. continuă pe B1

Mircea Rednic este noul antrenor al echipei CFR Cluj

Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj, a anuntat, luni seara, ca Mircea Rednic este noul antrenor al formatiei din Gruia.

Rudi Garcia este noul antrenor al echipei AS Roma

Tehnicianul francez Rudi Garcia a semnat un contract pe doi ani cu formatia AS Roma, la care este legitimat si portarul roman Bogdan Lobont a anuntat, duminica, Corriere dello Sport. Garcia va primi un.

Mircea Rednic este noul antrenor al CFR Cluj

Antrenorul Mircea Rednic, plecat de curand de la gruparea belgiana Standard Liege, va prelua conducerea tehnica a echipei CFR Cluj, a anuntat, luni, finantatorul echipei Arpad Paszkany. Mircea Rednic e noul.

Mircea Rednic, noul antrenor al CFR-ului

Mircea Rednic este, in mod oficial, antrenorul celor de la CFR Cluj. Ultima data la Standard, Puriul va primi un salariu de 300. 000 de euro pe sezon. Da, Rednic e noul antrenor principal al CFR-ului, a declarat Arpad Paszkany pentru citynews. ro.

Lorand Balint este noul managing director al agentiei de creatie Leo BurnettTarget

Lorand Balint, un specialist cu 13 ani de experienta in publicitate si comunicare, este din luna mai managing director al agentiei de publicitate Leo Burnett Target, parte a Leo Burnett, al doilea grup de comunicare de pe piata locala.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 31 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )