Libnet.ro
UNICEF

11:00

Hristos a inviat! Constantenii si turistii au luat Lumina Sfanta de la bisericile de pe litoral

Adevărul Adevărul,
Hristos a inviat! Constantenii si turistii au luat Lumina Sfanta de la bisericile de pe litoral

Constanteni si turisti au ascultat laolalta slujba de inviere la bisericile din Constanta, dar si de pe intreg litoralul. Dupa ce au primit Lumina Sfanta, credinciosii s-au indreptat spre casele lor sau spre hoteluri, pensiuni, sau chiar spre cluburi. continuă pe Adevărul

Hristos a inviat! Sute de credinciosi au luat Lumina Sfanta in Baragan, manastirile, loc de pelerinaj

Cea mai veche si importanta sarbatoare a crestinatatii, Pastele a adus omenirii speranta mantuirii si a vietii vesnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos. Dupa cum spunea parintele Arsenie Boca, invierea este singura minune care se arata tuturor, credinciosi si necredinciosi.

Hristos a inviat! Mii de credinciosi au luat Lumina de la Catedrala Arhiepiscopala a Dunarii de Jos

La Catedrala Arhiepiscopala a Dunarii de Jos, Lumina Sfanta, adusa de la Ierusalim a fost oferita credinciosilor galateni aproape de miezul noptii, de catre inaltpreafintitul Arhiepiscop Casian Craciun.

Hristos a inviat! Mii de credinciosi din Vaslui au luat Lumina Sfanta trimisa de la Ierusalim

Lumina Sfanta adusa cu sprijinul enoriasilor de la Ierusalim a ajuns in toate bisericile din judetul Vaslui. Credinciosii au spus Hristos a inviat! dupa miezul noptii.

Hristos a inviat! Zalauanii au luat Lumina Sfanta

Credinciosii din Zalau au primit vestea invierii Mantuitorului Iisus Hristos. Cei mai multi au ales sa ia parte, in aceasta noapte sfanta, la slujba religioasa oficiata la Catedrala Episcopala inaltarea Domnului, acolo unde a fost prezent si PS Petroniu, Episcopul Salajului.

Lumina Sfanta de la Ierusalim soseste pe Aeroportul International George Enescu din Bacau

In jurul orei 21, la Aeroportul International din Bacau sunt asteptate delegatiile Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului si a Mitropoliei Moldovei, care au luat Lumina Sfanta, in jurul orei 18. 30, in Salonul Oficial al Aeroportului International Henri Coanda din Capitala, unde a fost adusa cu un avion special inchiriat de Patriarhie, de la Ierusalim.

Hristos a inviat! Romanii au luat lumina: cum a decurs slujba de inviere in cele mai mari orase ale tarii

Romanii au mers noaptea trecuta la biserica pentru a lua lumina si pentru a participa la slujba de inviere. Va prezentam reportaje realizate in mai multe orase ale tarii. Hristos a inviat!.

Lumina Sfanta de la Ierusalim a ajuns in bisericile din Romania. PASTE FERICIT! Lumina si bucurie!

Patriarhia Romana anunta ca o delegatie a institutiei va aduce, sambata seara, pe Aeroportul Henri Coanda, Lumina Sfanta de la Ierusalim, dupa care va fi dusa cu trei avioane.

Lumina Sfanta a ajuns la Satu Mare direct de la Ierusalim. Delegatiile de preoti au venit de la 600 km distanta pentru a lua Lumina Sfanta

De 7 ani in Satu Mare s-a creat o traditie ca in fiecare an un echipaj sa faca deplasarea in sambata de Paste la Ierusalim pentru a aduce Lumina Sfanta. Si in acest an obiceiul a fost pastrat, diferenta fiind ca de aceasta data echipajul a ajuns mai devreme.

Sambata Mare: Lumina sfanta, adusa din Ierusalim in Romania cu un avion special (VIDEO)

Este Sambata Mare, zi in care Lumina Sfanta va fi adusa si pe pamant romanesc. O delegatie a Patriarhiei Romane aduce Lumina Sfanta de la Ierusalim cu o aeronava.

Timisorenii au primit Lumina Sfanta de la mitropolitul Ioan Selejan. Enoriasii nu s-au mai inghesuit la Catedrala ca in anii trecuti GALERIE FOTO

Mii de credinciosi au venit la Catedrala Mitropolitana pentru a lua Lumina Sfanta. Spre deosebire de alti ani, numarul celor prezenti la Slujba de inviere a fost mult mai mic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )